Ledus trašu zvaigznes un karaļi sestdien pulcēsies Siguldā (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Siguldas trasē sestdien risināsies «Binders/Arčers» kauss bobslejā un Latvijas čempionāts kamaniņu sportā, kā arī paredzētas dažādas aizraujošas aktivitātes gan sportistiem un treneriem, gan skatītājiem.

Plkst. 12.10 paredzēta pasākuma atklāšana, kurā runu teiks arī Starptautiskās bobsleja un skeletona federācijas (IBSF) prezidents Ivo Ferriāni.

Pasākums turpināsies ar kamaniņu sportistu (Mārtiņš Rubenis, Inārs Kivlenieks, Elīza Tīruma, Maija Tīruma, Andris Šics, Juris Šics u.c.) un bobslejistu (Oskars Melbārdis, Oskars Ķibermanis, Uģis Žaļims, Edgars Maskalāns u.c.) sacensību pirmajiem braucieniem, kam sekos skeletonistu paraugdemonstrējumi, kuros piedalīsies brāļi Martins un Tomass Dukuri, kā arī Lelde Priedulēna.

Pēc tam tiks aizvadīti otrie braucieni gan kamaniņu sportistiem, gan bobslejistiem, bet pēc uzvarētāju noskaidrošanas paredzēta lielā muzikālā pauze, kurā uzstāsies grupa COLT un «Pavāru braucieni» jeb Ledus garša.

Neilgi pirms plkst. 15.00 nobraucienu pa trasi ar slidām veiks «Red Bull Crashed Ice» dlībnieks Armands Tripāns, bet tad trasē dosies Dainis Dukurs, Raimonds Bergmanis un citi pazīstami cilvēki, kuri piedalīsies Lāpstu čempionātā.

Plkst. 15.15 sāksies «Triobet» labāko Latvijas sportistu stafete, kurā divas komandas sacentīsies bobsleja divniekos, kamanu divniekos, kamanu vieniniekos un skeletonā.

Plkst. 16.30 paredzēta sportistu sumināšana, bet pasākums noslēgsies ar balli, kas sāksies plkst. 18.00 Siguldas pilsētas centrā.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu