Leģendārais Fergusons sniegs lekcijas slavenajā Hārvarda Universitātē (4)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Leģendārais futbola treneris Alekss Fergusons maijā gatavojas pasniegt lekcijas prestižajā Hārvarda Universitātē.

Fergusons no 7. līdz 10. maijam universitātes Biznesa skolā pasniegs kursu «Izklaides, mediju un sporta bizness».

«Esmu priecīgs, ka man ir šāda iespēja un privilēģija dot ieguldījumu šādam izcilības centram,» izteicās Fergusons, kurš jau iepriekš sniedzis savas zināšanas Hārvarda Biznesa skolai. Tā bijusi pieredze, ko 72 gadus vecais skots labprāt turpinātu.

Tikmēr Biznesa skolas profesore Anita Elbersa, kura veica pētījumu par Fergusona vadības prasmēm, sacīja, ka mācību iestāde vēlējusies, lai atzītais treneris dalītos ar savām iespaidīgajām līdera prasmēm.

Kā zināms, gandrīz 27 gadus ilgā darba laikā Fergusons Anglijas klubu «Manchester United» aizveda līdz 13 premjerlīgas čempionu tituliem, pieciem Anglijas Futbola asociācijas (FA) kausiem, četriem Anglijas Līgas kausiem un diviem UEFA Čempionu līgas tituliem. Pagājušajā sezonā «Manchester United» izcīnīja Anglijas premjerlīgas 20. titulu, bet Fergusons paziņoja par aiziešanu no futbola.

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu