Leiškalnam neesot iebildumi pret meitu jaunajiem draugiem

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA/Lita Krone

Pirms kāda laika bulvārpresē tika daudz apspriestas Lindas Leen un Edgara Jaunupa, kā arī Artusa Kaimiņa un Kristīnes Belickas šķiršanās. Nu abi «brīvie» vīrieši esot tikuši Saeimas deputāta Kārļa Leiškalna meitām, vēsta «Privātā Dzīve».

Baumo, ka Leiškalna vidējai meita Katrīnai (27) esot romantiskas attiecības ar Rīgas Domes deputātu Edgaru Jaunupu (30). Savukārt, jaunākā meita Dārta (21) nesen esot izgājusi sabiedrībā ar Nacionālā teātra aktieri Artusu Kaimiņu (29).

Kārlis Leiškalns «PDz» stāsta, ka par abiem jauniešiem esot šo to dzirdējis gan sabiedrības, gan no pašām meitām.

Pret Jaunupu Leiškalnam iebildumu neesot. Ja meitai ar viņu esot romantiskas attiecības, Leiškalnam neesot ko iebilst. «Edgars ir tīri gudrs zēns un galvenais - nav nekāds baņģuga,» atzinis Leiškalns. Un runas par to, ka viņi esot politiskie konkurenti, vai pat ienaidnieki esot pilnīgas muļķības.

Par Artusu Leiškalns vēl neesot iepazīstināts. «Dārtas iepriekšējais brūtgāns Gustavo šad tad pabija mūsu mājās un, kad tikāmies, viņš cienīgi ar mani sveicinājās, bet jaunais vēl nav atrādījies. Kad Dārta mājās parādīsies ar to aktieri, tad jau redzēs,» «PDz» stāstījis Leiškalns. Tā kā roku pagaidām neesot lūdzis ne viens, ne otrs, tad tas viss esot uzskatāms nenopietni, spriežot meitu tēvs.

Deputāta vecākā meita Guna jau ir precējusies. Visas meitas esot dzimušas ar piecu gadu starpību, tāpēc Leiškalns rēķinot, ka tuvākajā laikā Katrīna jau nu varētu precēties, bet Dārtai vajadzētu pabeigt skolu. «Bet vispār - tā jau meitu darīšana,» savu komentāru noslēdzis Leiškalns.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu