Leitona Mīstere uzvar tiesas prāvā pret savu māti

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Trešdien jauniešu seriāla «Gossip Girl» («Intrigante») zvaigznei Leitonai Mīsterei par labu noslēgusies tiesas prāva starp aktrisi un viņas māti.

2011.gada jūlijā aktrise iesniedza tiesā sūdzību par to, ka viņas māte izšķērdē 7500 dolāru (4200 latu), ko viņa katru mēnesi sūta uz mājām, lai palīdzētu sava jaunākā brāļa audzināšanā. Viņa apgalvoja, ka māte atsūtīto naudu iztērē pati savām vajadzībām, piemēram, kosmētiskajām operācijām.

Taču aktrises māte Konstance Mīstere apgalvoja, ka ar meitu noslēgusi mutisku vienošanos, ka viņai katru mēnesi tiks izmaksāti 10 000 dolāru (5600 latu).

Kaut arī Konstance atsauca savas apsūdzības jau decembrī, Leitona turpināja lietu, cenšoties panākt, lai tiesa skaidri nosaka, ka viņai nav mātei jāsniedz nekāda finansiāla palīdzība.

Trešdien tiesa lēma, ka starp Leitonu un Konstanci nepastāv vienošanās, kas liktu meitai maksāt jebkādu naudas summu viņas mātei, vēsta slavenību jaunumu portāls TMZ.

Ārzemju mediji ziņo, ka «Intrigantes» aktrise vēlas kļūt par 17 gadus vecā brāļa Aleksandra aizbildni. Puisim ir veselības problēmas, un viņam nesen veikta galvas smadzeņu operācija.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu