Leļļu teātra Jautrā Olimpiāde vecākiem un bērniem

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Latvijas Leļļu teātris jau trešo gadu pēc kārtas aicina bērnus un viņu ģimenes no visas Latvijas piedalīties Leļļu teātra Jautrajā Olimpiādē – aizraujošās sportiskās aktivitātēs, kas svētdien, 26. februārī, no plkst. 14:00 līdz 17:00 risināsies Sporta un atpūtas centrā Uzvaras bulvārī 15, Uzvaras parka distanču slēpošanas trasē. Olimpiāde notiks neatkarīgi no laika apstākļiem un sniega klātbūtnes! Tāpat kā iepriekš, arī šogad piedalīšanās pasākumā būs bez maksas.

Jautrās Olimpiādes patrons šogad būs daudzkārtējais olimpisko spēļu dalībnieks un viens no Latvijas biatlona «lieliskā četrinieka» - Gundars Upenieks, kurš vadīs pasākuma centrālo notikumu - sacensības «Starts fantāzijai!». 500m garo distanci, kurai starts tiks dots plkst. 15:00, katrs dalībnieks aicināts pieveikt pēc iespējas radoši, izmantojot jebkādu pārvietošanās veidu, kāds iespējams sniegā.

Latvijas Leļļu teātris ar sponsoru atbalstu sagādājis vērtīgas balvas tiem, kuri mājās šīm sacensībām būs gatavojušies visčaklāk un radošāk. Balvas tiks pasniegtas šādās nominācijās: krāšņākais tērps, oriģinālākais transportlīdzeklis, spilgtākā ģimene un kuplākā ģimene. Uzvarētājus, kas Jautrajā Olimpiādē tiks vērtēti nevis pēc ātruma, bet gan oriģinalitātes, vērtēs Latvijas Leļļu teātra veidota žūrija: Leļļu teātra valdes loceklis Vilnis Beķeris, pagājušās sezonas labākā Leļļu teātra aktrise skatītāju vērtējumā Dana Lāce, 2011. gada «Spēlmaņu nakts» balvas laureāts, aktieris un režisors Edgars Kaufelds, kā arī Jautrās Olimpiādes patrons Gundars Upenieks.

Paralēli sacensībām «Starts fantāzijai!» Olimpiādes ietvaros notiks arī citas sportiski radošas aktivitātes; tās vadīs un koordinēs Leļļu teātra aktieris Miķelis Žideļūns. Te būs gan šķēršļu josla «Rumpelrūķa tīmekļi», sniega labirints «Mazā ganiņa takas», sacensības piku mešanā «Jautrā burtu triekšana» un sniega būvdarbu laukums «Lauvēna sniega darbnīca», gan arī virkne citu sacensību ar intriģējošiem nosaukumiem: «Bokas jaunkundzes kustināšana», «Peldi, kuģīt!», «Mazo pīlēnu cīņas» un «Vecāku Ziemas deju čempionāts».

Jautrās Olimpiādes uzvarētāji balvās varēs vinnēt gan ielūgumus uz Latvijas Leļļu teātra izrādēm, gan dāvanas no pasākuma atbalstītājiem: sporta kompleksa «Ķeizarmežs», interneta veikala »Lelle.lv», SIA «Euroaptieka», A/S «Tukuma piens» un «Baltais», SIA «Pure Chocolat», deju studijas «Ritmo de Salsa» un Z/S «Ezerkauliņi». Latvijas Leļļu teātra Jautro Olimpiādi finansiāli atbalsta Rīgas dome.

Pirmo reizi Latvijas Leļļu teātra Jautrā Olimpiāde notika 2010. gada 28. februārī, izvēršoties par radošu, atraktīvu un prieka pilnu pasākumu gan tā organizētājiem, gan dalībniekiem. Nešaubīgi tika nolemts, ka šai tradīcijai jāturpinās.

Katru gadu Olimpiādei ir īpašais patrons – sabiedrībā populārs sportists, kas guvis starptautiskus panākumus ziemas sporta disciplīnās. Pirmajā Jautrās Olimpiādes gadā tas bija biatlonists Jēkabs Nākums, bet pērn – kamaniņu braucējs Mārtiņš Rubenis.

Detalizēta informācija par Jautrās Olimpiādes norisi, sacensību laikiem un ieteikumiem dalībniekiem tuvākajā laikā būs pieejama Latvijas Leļļu teātra mājas lapā: www.lelluteatris.lv.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu