Lembergs: prezidentu pēdējā laikā esmu redzējis tikai pa TV

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

«Lietas kursā par notiekošo es esmu, taču šajos procesos es nepiedalos,» par koalīcijas veidošanas gaitu saka Ventspils mērs Aivars Lembergs.

Lembergs sarunā Latvijas Televīzijas raidījumā «Labrīt, Latvija!» par koalīcijas veidošanas procesu teica, ka, maigi sakot, viņam ir skumji. «Ja es teikšu, ka skumji, tad būšu ļoti pieklājīgs,» teica politiķis.

«Meli, nodevība, amati, vara un nauda. Tik izteikti nav bijis šajā gadsimtā,» – tā par valdības veidošanas gaitu izteicās Lembergs.

Lembergs ierastā manierē jokoja, ka valdības veidošanas procesos gan nepiedalās un ar Valsts prezidentu viņš nav nedz ticies, nedz runājis. «[Andri] Bērziņu pēdējā laikā tikai pa televizoru esmu redzējis. Izskatās viņš normāli,» – tā Lembergs.

Vienlaikus Lembergs atklāja, ka bez Zaļo un zemnieku savienības (ZZS), piemēram, Solvita Āboltiņa (V) par Saeimas spīkeri netiktu vispār ievēlēta. «Nevaru apgalvot, ka visi ZZS deputāti par viņu balsoja, taču daži noteikti.»

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu