LFF nedēļu ātrāk pārtrauc Kačanova diskvalifikāciju

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Latvijas Futbola federācijas (LFF) Disciplinārā komisija (DK) pirmdien par nedēļu samazināja pagājušās sezonas Latvijas čempionvienības «Skonto» aizsarga Denisa Kačanova diskvalifikāciju.

Sākotnēji Kačanovs bija diskvalificēts līdz 1. septembrim, bet tagad diskvalifikācija noslēgsies jau otrdien.

Diskvalifikācija Kačanovam bija piespriesta par rupjo spēli Baltijas klubu turnīra - «Triobet» Baltijas līgas - finālmačā. Šajā cīņā, kurā uzvaru ar 2:1 pēcspēles 11 metru sitienu sērijā izcīnīja «Skonto», kādā no epizodēm Kačanovs asi nospēlēja pret «Ventspils» komandas aizsargu Vladimiru Bespalovu, kurš guva smagu traumu.

Šajā laikā Kačanovam sākotnēji kluba sastāvā bija aizliegts piedalīties jebkādās sacensībās, bet vēlāk LFF atzina, ka tā nevar liegt futbolistam piedalīties Eiropas kausu sacensībās.

Pirmdien LFF DK izskatīja Kačanova iesniegumu, kurā viņš atzina, ka nožēlo savu rīcību Bespalova traumēšanā. Tā kā spēlētājs jau izlaidis sešas savas komandas spēles Latvijas čempionātā, turklāt agrāk viņš nav saņēmis diskvalifikāciju, DK nolēma samazināt diskvalifikācijas termiņu.

Tomēr LFF DK arī piesprieda «Skonto» komandai kādu sodu - tai būs jāmaksā 100 latu naudas sods par savas vienības līdzjutēju necenzētu vārdu sistemātisku lietošanu. Incidents notika svētdienas Latvijas čempionāta spēlē, kurā «Skonto» savā laukumā uzņēma «Liepājas metalurga» komandu. Šajā mačā mājinieku līdzjutēji esot sistemātiski apvainojuši liepājnieku komandas līdzjutējus, spēlētājus un tiesnešus.

Turklāt aģentūras LETA rīcībā esošā informācija liecina, ka pēc spēles starp komandu faniem arī noticis kautiņš, pēc kura vairākiem «Liepājas metalurga» līdzjutējiem nācies vērsties pie mediķiem pēc palīdzības.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu