Lidostā Bulgārijā nogrand sprādziens; vismaz septiņi bojāgājušie

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ekrānuzņēmums/RT

Vismaz septiņi cilvēki gājuši bojā, bet vēl 25 cilvēki guvuši ievainojumus sprādzienā lidostā Burgasā, Bulgārijā, vēstī ārvalstu mediji.

Pašreizējā informācija liecina, ka spridzeklis eksplodējis lidostas autobusā, kurš atradies līdzās lidostai. Cietuši vēl divi lidostas autobusi, vēstī vietējie mediji.

Autobusā atradās 40 tūristi no Izraēlas. Autobuss pēc sprādziena aizdedzies.

Bulgārijas Iekšlietu ministrija uzskata, ka notikušais ir terorakts, vēstī LETA.

Uzsprāgušajam autobusam vajadzēja nogādāt tūristus no lidmašīnas līdz pasažieru terminālam. Sprādziens noticis drīz pēc tam, kad autobuss, kurā atradās 40 cilvēki, bija uzsācis kustību.

Atbilstoši vienai notikušā versijai teroraktu sarīkojis pašnāvnieks, atbilstoši citai - autobusā sprādzis tajā iepriekš ievietots spridzeklis.

Bulgārijas varasiestādes pēc sprādziena slēgušas Burgasas lidostu, visi ielidojošie reisi tiek novirzīti uz Varnas lidostu.

Burgasa ir pilsēta Bulgārijas dienvidaustrumos pie Melnās jūras. Arī Latvijas tūrisma kompānijas piedāvā atpūtas braucienus uz šo pilsētu.

Informācija tiks papildināta!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu