Līdz 15. martam maratonam var reģistrēties par zemāko dalības maksu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto.

«Nordea» Rīgas maratonam līdz 2010. gada 10. martam reģistrējušies jau vairāk nekā 2 000 dalībnieku. Vēl līdz 15. martam maratonam iespējams reģistrēties par zemāko dalības maksu, šis ir arī laiks, kad spītējot sniegam jāsāk gatavoties un plānot treniņus tiem, kuri paredzējuši piedalīties maratona un pusmaratona distancēs.

Reģistrētie dalībnieki:
No 2 000 dalībniekiem, ceturtā daļa ir ārzemnieki un ar katru nedēļu pieaug arī dalībvalstu skaits. Līdz šodienai pieteikušies skrējēji no 29 pasaules valstīm. Visvairāk skrējēju pagaidām pieteikušies no Somijas (144), kam seko Vācija (91) un Lielbritānija (46). Šogad ir visas iespējas labot arī pagājušā gada 35 pārstāvēto valstu rekordu, līdz maratonam atlikušas vēl 11 nedēļas.

Interesanti, ka lielāko komandu desmitniekā ir tikai 5 Latvijas komandas. Pārliecinošu pirmo vietu ar 166 dalībnieku ieņem «Nordea» banka, taču komandas ar vismaz 15 dalībniekiem brauks arī no Somijas, Vācijas un Itālijas.

No 1432 dalībniekiem, kuri pārstāvēs Latviju, visvairāk, protams, ir rīdzinieki. Nākamās šajā sarastā Jelgava, Valmiera, Jūrmala, Ogre, Talsi, Ikšķile un Cēsis.

Daudzi iespējams joprojām domā par to, kurā distancē startē un šobrīd dalībnieku skaits sadalījies salīdzinoši proporcionāli 761 mini maratona (5km) distancē, 656 pusmaratonā (21km 97m) un 438 dalībnieki maratona (42km 195m) distancē, kā arī 20 komandas pieteikušās maratona stafetei.

Distances:
«Nordea» Rīgas maratonā 2010 dalībniekiem ir pieejamas 4 distances: 42km, 21km, 5km un maratona stafete (4 dalībnieki veic 42km distanci). 23. maijā «Nordea» Rīgas maratons notiks jau 20. reizi.

Reģistrēšanās:
Reģistrēties iespējams Nordea Rīgas maratona mājas lapā «nordearigasmaratons.lv» un «Nordea» bankas filiālēs visā Latvijā. Reģistrēties visizdevīgāk līdz 15.martam, kad dalības maksa ir viszemākā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu