Lielais orientēšanās brauciens finišēs «Molā»

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

7. novembrī notiks šā gada pēdējās autofotoorientēšanās sacensības «Lielais orientēšanās brauciens 7», kas pēdējā gada laikā kā jauns brīvā laika pavadīšanas veids guvis arvien lielāku popularitāti. Brauciena finišs paredzēts tirdzniecības centrā «Mols», kas izvērtīsies par īstu auto dažādības parādi.

Autofotoorientēšanās sacensības katru reizi izvēršas par jautru un azarta pilnu piedzīvojumu. Tajās dalībnieki startē ar savām vieglajām ielas automašīnām, kur aptuveni astoņu līdz desmit stundu laikā jāatrod kartē atzīmēti kontrolpunkti un tajos jānofotografējas pie kāda konkrēta objekta. Pavisam mēdz būt no 60 līdz pat 100 kontrolpunktiem, kas izkaisīti pa visu organizatoru izvēlēto reģionu.

«Ar automašīnām saistīti pasākumi tirdzniecības centrā «Mols» nu jau kļuvuši par sava veida tradīciju. Notikušas automašīnu sacensības, autoklubu salidojumi, retro automašīnu izstādes, jaunāko auto prezentācijas un dažādi konkursi. Tādēļ var droši apgalvot, ka tie visi gan auto īpašniekiem, gan vienkāršiem interesentiem noslēdzas ar lielu prieku, interesi un jautrību,» stāsta Lelde Gangnuse, tirdzniecības centra «Mols» menedžere. «Manuprāt, nav jābūt lielam auto ekspertam, lai izmantotu izdevību un piedalītos aizraujošajās orientēšanās sacensībās, kas arī šoreiz noteikti beigsies ar pozitīvām emocijām.»

«Lielais orientēšanās brauciens 7» 7. novembrī norisināsies Rīgas rajonā. Dalībniekus, kā vienmēr, gaidīs interesanti kontrolpunkti, papilduzdevumi un pārsteigumi. Ikviens varēs iejusties viduslaiku atmosfērā, apskatīt Siguldu, paviesoties Ādažu lidlaukā un daudzās citās interesantās vietās. Arī sacensību finiša vietā, tirdzniecības centrā «Mols», dalībniekus sagaida kāds īpašais uzdevums.

Viss, kas nepieciešams dalībniekiem, ir automašīna labā tehniskā stāvoklī, fotoaparāts, Rīgas rajona karte un ērti apavi. Līdzi var aicināt gan radus, gan draugus, jo viņu palīdzība un padomi dažkārt var lieti noderēt.

www.autofotoorientesanas.lv

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu