Lielās talkas laikā «Rimi» 85 vietās visā Latvijā uzmundrinās talciniekus un cienās ar uzkodām (13)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Lita Krone/LETA

Lai Lielā talka ikvienam būtu ne tikai iespēja piedalīties Latvijas sakopšanā, bet arī labi pavadīts laiks kopā ar ģimeni un draugiem, Rimi Lielās talkas dienā, 27.aprīlī, astoņās Latvijas pilsētās nodrošinās muzikantu uzstāšanos un bezmaksas spēcinošas uzkodas talciniekiem. Kopumā vairāk nekā 85 talkošanas vietās Rīgā, Dobelē, Valmierā, Madonā, Bauskā, Jelgavā, Liepājā un Ventspilī piestās īpaši organizēti Rimi talkas autobusi, lai lielisku mūziķu pavadībā uzmundrinātu talciniekus, kā arī cienātu ar pīrādziņiem, maizītēm un citiem gardumiem, portālu «Apollo» informēja Laura Podskočija, SIA «Rimi Latvia» vecākā sabiedrisko attiecību speciāliste.

Turklāt ikvienam rīdziniekam ir iespēja izmantot tirdzniecības centra Damme un Rimi nodrošināto autobusu, kas bez maksas nogādās lielākajās talkošanas vietās pilsētā. Lai piedalītos Rimi Talkas tūrē un rezervētu sev vietu autobusā, jāatsūta pieteikums ar savu vārdu, uzvārdu un tālruņa numuru uz e-pastu pr@rimibaltic.com (vietu skaits ir ierobežots). Rimi Talkas tūres autobuss pēc kopīgas talcinieku iesildīšanās un mūziķu priekšnesumiem, dosies ceļā 27.aprīlī, plkst. 9:00 no t/c Damme (adrese: Kurzemes prospekts 1 A).

Turklāt talkas dienas noslēgumā, plkst. 13:00 Rimi veselīgas ēšanas kustības Aikāgaršo šefpavārs ikvienu talcinieku, kurš talkos Juglas dzīvnieku patversmes teritorijā, bez maksas cienās ar gardu un sātīgu talkas zupu. Šīs zupas recepte ieguvusi Vislatvijas lielās talkas īpašās maltītes titulu - tā izvēlēta starp vairāk nekā 100 receptēm, kas Rimi Talkas konkursam iesūtītas no dažādām Latvijas pilsētām.

Komentāri (13)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu