«Lielās Talkas» laikā sakops Nāves salu (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Sestdien «Lielās Talkas» laikā tiks sakopta Nāves sala Ķekavas novadā, kurā atrodas 1.Pasaules kara kauju un Brīvības cīņu atcerei veltītais piemineklis, kas pēc trīs mēnešiem, 27. jūlijā, ar dažādiem pasākumiem atzīmēs savu 90. Jubileju, informē Ķekavas novada domē.

Pirmā Pasaules kara piemiņas vietā - Nāves salā, talkos aizsardzības ministrs Raimonds Vējonis (ZZS) kopā ar karavīriem, kā arī talciniekus apraudzīs Ķekavas novada domes priekšsēdētājs Valts Variks, kurš pirms tam talkos kopā ar pašvaldības darbiniekiem Ķekavā.

«Lielajai Talkai» Nāves salā Nacionālie bruņotie spēki (NBS) pieteikuši ap 60 cilvēku, to skaitā ir arī NBS komandieris Raimonds Graube, NBS Jūras spēki, Nacionālās aizsardzības akadēmijas kadeti, karavīri no zemessardzes 54. inženiertehniskā bataljona, virsnieki no NBS Apvienotā štāba, jaunsargi un pārstāvji no studentu korporācijām.

Talkas dalībnieku pārcelšanās uz Nāves salu, pāri Daugavai no Daugmales krasta, sāksies plkst.9, lai kopīgiem spēkiem sakoptu salas teritoriju, savāktu kritušos kokus un izzāģētu krūmus.

Kopumā šogad Ķekavas novadā ir reģistrētas 35 talkas vietas. Nāves sala ir viens no nozīmīgākajiem talkai pieteiktajiem objektiem Ķekavas novadā.

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu