Lielbritānijā kaķis izsauc policiju

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: CC Licence

[s:36519]

Velsas pilsētā Svonzī kāds ruds kaķis izsaucis policiju, kamēr viņa saimnieks saldi gulējis, vēsta britu laikraksts «Metro».

Agrā rītā ierodoties uz izsaukuma vietu, policija sastapa samiegojušos 64 gadus veco Hovardu Mosu, kas bija neizpratnē par kārtībsargu pēkšņo vizīti. Cenšoties saprast, kādā veidā policija varēja saņemt izsaukumu uz viņa mājām, viņš ievēroja, ka tālruņa klausule neatrodas vietā, bet blakus tai guļ aizmidzis viņa kaķis Džindžers.

«Man viņš ir jau 12 gadus, un viņš ir ļoti, ļoti draudzīgs,» atklāja universitātes pasniedzējs, kuram pieder vēl divi ūsaiņi. «Viņu nemaz nesatrauca kņada, ko viņš bija izraisījis,» piebilda Moss. «Viņš vienkārši nolēca no galda.»

Policija uztvēra viltus izsaukumu ar labvēlību un devās prom. Apstiprinot informāciju par viltus izsaukumu, policijas pārstāvis atzina, ka tam par iemeslu kļuva «kaķis, kas gulēja uz tālruņa».

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu