Lielbritānijas kompānija atvainojas, ka darba intervijās pretendentiem likusi dejot (5)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Bellevue Fine Art Repro (Scott), CC BY-NC 2.0

Lielbritānijas elektropreču tirgotājs «Currys» ceturtdien atvainojās, ka darba intervijā uz pārdevēja vietu vienā no ķēdes veikaliem pretendentiem likts dejot.

Darba meklētājiem grupas intervijā «Currys» veikalā Kārdifā viens no uzdevumiem bija dejošana. Ķēdes vadība atzīst, ka parasti nekas tāds netiek prasīts.

«Manuprāt, sākumā visi to uzskatīja par joku,» raidorganizācijai BBC stāsta viens no pretendentiem Alans Beikons. «Beigu beigās es svešu cilvēku priekšā kā robots dejoju pie grupas «Daft Punk» dziesmas «Around the World». Pusmūža vīrietis, kurš dejoja pie repa dziesmas, izskatījās satraukts.»

«Currys» pieder vienai no lielākajām sadzīves elektronikas kompānijām Eiropā «Dixons Retail». Tā vadība sacīja, ka sākta iekšējā izmeklēšana par notikušo.

«Esam ļoti vīlušies, ka viena no mūsu menedžmenta komandām nesekoja darba interviju vadlīnijām,» teikts «Currys» paziņojumā. «Mēs atvainojamies visiem dalībniekiem. Viņi visi uzaicināti uz vēl vienu interviju, kur varēs pienācīgi demonstrēt savas spējas.»

Komentāri (5)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu