Lielkoncertā «Liepāja svin» darbosies bezmaksas radošās darbnīcas bērniem (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Lita Krone/LETA

15.martā pulksten 19:00 Liepājas Olimpiskā centra arēnā notiks Liepājas dzimšanas dienai veltīts lielkoncerts «Liepāja svin». Svētku pasākumu ik gadu apmeklē liels skaits dažāda vecuma liepājnieku un pilsētas viesu, tajā skaitā arī bērni. Pirmo reizi sadarbībā ar radošo apvienību «Krāsu Karuselis» bērniem tiks sniegta iespēja apmeklēt bezmaksas radošās darbnīcas, informēja Linda Brūdere, «Rietumu Radio» projektu vadītāja.

Paralēli koncertam no pulksten 19:00 līdz 22:00 Liepājas Olimpiskā centra Tango zālē valdīs liela rosība. Ikviena lielkoncerta apmeklētāja atvase varēs piedalīties radošajās darbnīcās, kur bērni ne tikai veidos svētku apsveikumus Liepājai, bet arī spēlēs spēles un ies rotaļās. «Krāsu Karuselis» pārstāve Inta Liepiņa stāsta, ka apvienība rūpēsies, lai bērniem vakars būtu aizraujošs un dažādām aktivitātēm piepildīts. «Mums ir svarīgi, lai bērniem lielkoncerta apmeklējums ir tikpat liels piedzīvojums kā pieaugušajiem,» komentē I. Liepiņa.

Tirdzniecībā pirmo gadu būs īpaši bērnu vidū iecienīts gardums - saldējums. «Vīdnera» konditoreja pasākuma apmeklētājiem piedāvās pašu gatavotu saldējumu no svaigiem augļiem un ogām.

Lielkoncertā «Liepāja svin» uzstāsies Edijs Šnipke ar NBS Bigbendu, Ivo Fomins, «The Sound Poets» un «Otra Puse». Biļetes iespējams iegādāties Liepājas Olimpiskajā centrā, Liepājas Latviešu biedrības namā, tirdzniecības centrā «RIMI» Ostmala, Liepājas Teātrī, internetā - www.bilesuparadize.lv un «Biļešu Paradīze» kasēs visā Latvijā. Pieejamas gan sēdvietas, gan stāvvietas.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu