Liellopu gaļas sacepums ar sīpoliem (18)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: http://www.flickr.com/photos/zolakoma/ http://creativecommons.org/licenses/by-sa/2.0/deed.en

Nepieciešams:

700 g liellopu gaļas
3 sīpoli
milti
pipari
sāls
eļļa
200 ml skābā krējuma

Pagatavošana:

Liellopu gaļu sagriež 2 cm biezās šķēlēs, izdauza ar gaļas āmuriņu. Gaļu pārkaisa ar sāli un pipariem, apviļā miltos, cep no abām pusēm brūnu sakarsētā ēļļā.

Sīpolu gredzenus apcep eļļā zeltaini brūnus.

Cepamtraukā liek gaļu un saceptos sīpolus, uzlej 100 ml buljona, traukam uzliek vāku. Cepeškrāsnī 200 grādos sautē 10 minūtes, tad pārlej krējumu, uzliek vāku, sautē vēl 10 minūtes. Pasniedz ar vārītiem kartupeļiem vai kartupeļu biezeni.

Komentāri (18)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Nepalaid garām
Uz augšu