«Lielo» labdarības pasākumā «Berga bazārā» savākti 2000 lati

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

Sestdien «Berga bazārā» notikušajā kustības «Lielie Bērnu slimnīcai» rīkotajā labdarības tirdziņā ziedojumos savākti 2000 lati.

Kā aģentūru LETA informēja pasākuma rīkotāji, vakar tirdziņa noslēgumā notika arī izsole, kurā bija iespējams iegādāties futbola bumbu ar Latvijas izlases futbolista Māra Verpakovska parakstu, hokeja nūju ar leģendārā latviešu vārtsarga Artūra Irbes parakstu, kā arī dažādas rotas un citas lietas.

Piemēram, telekompānijas TV3 žurnālistes Daces Stirānes darināto lācīti uzņēmējs Jānis Kols iegādājās par 100 latiem.

Kā vakar novēroja aģentūra LETA, «Berga bazārā» notiekošais kustības «Lielie Bērnu slimnīcai» organizētais labdarības bazārs guva plašu sabiedrības atsaucību. Uz pasākumu bija ieradies ļoti liels skaits tieši ģimeņu ar maziem bērniem.

Akcija «Berga Bazārā» notika, lai turpinātu līdzekļu vākšanas aktivitātes. Šajā dienā līdztekus tradicionālajam sestdienas «Slow Food» zemnieku un amatnieku tirdziņam bazārā norisinājās dažādi muzikāli priekšnesumi, tāpat tika sagatavota īpaša programma bērniem ar animācijas filmām kinoteātrī «K Suns», kā arī nodrošināta iespēja bērniem pašiem līdzdarboties radošajā darbnīcā.

Tirgotājus un Ziemassvētku dāvanu pircējus «Berga Bazāra» pasāžās ar dančiem un rotaļām lieliem un maziem priecēja folkloras kopas «Skandenieki» un «Grodi», kā arī uzstājās koris «Kamēr».

Īpaša programma tika sagatavota mazajiem apmeklētājiem. Bērnu rīts iesākās ar studijas «Dauka» sagatavoto animācijas īsfilmu programmu kinoteātrī «K-Suns».

Savukārt krodziņā «Andalūzijas suns» visas dienas garumā uzstājās grupas «Latte» un «Ambermusic», Kaspars Rolšteins, Roberts Gobziņš & Resnie Putni, Markus Riva, bet muzikālo pēcpusdienu noslēgs dziesminieks Imants Daksis. Savukārt vakarā notika labdarības koncerts, kurā uzstājās Ginta Ēķe, Jolanta Gulbe un Rīgas Sarkanais koris, Juris Kaukulis, grupa «Suņa stunda» un Kārlis Kazāks.

Kā ziņots, labdarības projekts «Lielie bērnu slimnīcai» tika izveidots, lai vāktu ziedojumus Bērnu slimnīcas vajadzībām.

Līdzekļi tiek vākti, jo slimnīcas teritorijā nepieciešams pabeigt Vecāku mājas atjaunošanu, kam trūkst 50 000 latu, vajadzīgs remonts Infekcijas slimību nodaļā, slimo bērnu māmiņām jāsarūpē īpašas gultas, jāpapildina finanšu rezerves fonds ārkārtas gadījumiem, kā arī jāsarūpē dažādas mēbeles.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu