Liene Šomase un Liene Ušakova kļūs par autoservisa darbiniecēm (53)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Populārā dziedātāja Liene Šomase un radio «Capital FM» ētera balss Liene Ušakova (ex. Brikouska) jau rīt, 11. aprīlī neparastos un «āķīgos» tērpos būs sastopamas lielākajā autoindustrijas izstādē «Auto 2014» Ķīpsalā, kur iejutīsies autoservisa darbinieču lomā, portālu «Apollo» informēja Inese Libere, BT 1 mediju koordinatore. 

Jaunākie automodeļi, eksotiski auto, klasiskie spēkrati, spēcīgs un iespaidīgs komerctransports un protams, skaistas meitenes – tas viss veido auto kultūru, ko trīs dienas varēs baudīt izstādē «Auto 2014» Ķīpsalā.

Tostarp uzņēmums «Inter Cars Latvija» apmeklētājiem ir sarūpējis atraktīvu un arī mazliet pikantu atjautības un veiklības konkursu. Viens no uzdevumiem tā dalībniekiem būs pēc iespējas ātrāk uz abu dāmu apģērba āķīšiem uzkarināt auto remonta instrumentus. Veiklākajiem konkursa dalībniekiem «Inter Cars Latvija» ir sarūpējusi vērtīgas balvas.

«Mūsu tērpi ir neierasti, koši un iespaidīgi – tie noteikti neatstās vienaldzīgu nevienu apmeklētāju! Šuvējas ir pacentušās godam!» stāsta Liene Ušakova un, koķeti smaidot, piebilst, ka autoizstādē vienmēr var sastapt foršas meitenes!

Liene Šomase, kas zināma ne tikai kā dziedātāja, bet arī kā aizrautīga automašīnu un motociklu fane, priecājas, ka autoizstādē var apvienot patīkamo ar lietderīgo: «Tā ir lieliska iespēja apskatīt daudzveidīgo auto pasauli un uzzināt daudz noderīga. Galu galā arī jautri pavadīt laiku!»

«Inter Cars Latvija» ekspozīcijas laukumā ar iespaidīgu šovu tiks atklāta arī «Greentrials Bike Tour» šovu tūres trešā sezona. Šovā uzstāsies jau pazīstamais BMX flatland braucējs Dāvis Dudelis, velotriālists Jānis Lācis un jaunais, talantīgais BMX freestyle braucējs Dāvis Līcītis. Šovu vadīs apvienības «Greentrials» balss Jānis Bukšs.

Abas Lienes Ķīpsalā varēs satikt:

11. aprīlī un 12. aprīlī plkst. 14.00–14.20, 15.30–16.00 un 17.00–17.20

13. aprīlī plkst. 11.30–11.50, 13.00–13.20 un 16.00–16.20.

Komentāri (53)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu