<i>LieneCandy</i> pārcelšoties pie mīļotā amerikāņa pavisam

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Dziedātāja LieneCandy, kādu brīdi ir atpakaļ no ASV, kur esot strādājusi ierakstu studijā un baudījusi mīļotā vīrieša uzmanību, vēsta žurnāls «Kas Jauns».

Liene plānojot jau šogad pārcelties pie Metjū Batlera uz Vašingtonu pavisam.

Kopš Liene ir kopā ar Metjū, par uzturēšanās izmaksām galva vairs neesot jālauza. «Man pašai ir jāsedz vienīgi ierakstu studijas izmantošana. Arī lidojuma biļetes man bieži vien apmaksā draugs,» žurnālam atklājusi dziedātāja.

Darbojoties ASV tapušas četras jaunas dziesmas un viena no tām būšot klausāma augustā Latvijā klajā nakošajā albumā.

Dēls Sebastians šoreiz palicis dzimtenē, jo viņa pienākums bijis pabeigt gaitas bērnudārzā. Liene apņēmusies vasarā iemācīt dēlam angļu valodu, jo skolas gaitas, iespējams, zēns uzsākšot Amerikā. Jā - LieneCandy plāno rudenī pārcelties uz dzīvi ASV. Metjū jau meklējot jaunu mājvietu, ali uzsāktu kopdzīvi ar latviešu mūziķi.

Liene atzīst, ka pārcelšanās rastu dēlam iespēju biežāk satikt tēvu, kurš jau kādu laiku mitinās aizokeāna valstī.

«Kas Jauns» dziedātāja atklājusi, ka gaidot darba vīzu. Kad viņas menedžmenta kompānija to nokārtošot, tad viņa drīkstēšot ne tikai ilgstoši uzturēties ASV, bet arī tur strādāt un pelnīt.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu