Lienei Candy par skūpsta foto uzdāvina kleitu (25)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Žurnāla «Privātā Dzīve» fotoizstādes «Slavenību karstākie skūpsti» atklāšanas pasākumā Simpātiju balvu Lienei Candy pasniedza Latvijā radīts un veidots modes zīmols P.O.S.H., uzdāvinot jaunās kolekcijas kleitu.

Lielformāta foto attēlā, kuru kā sirsnīgāko izvēlējās «Vive Maria» pārstāvji, Liene Candy sniedza buču savam dēla Sebastianam laikā, kad žurnāls «Privātā Dzīve» pētīja vienu dienu dziedātājas dzīvē. Veikals, kurš atrodas t/c «Spice», pasniedza sievišķīgu un oriģinālu zīmola P.O.S.H. melno kleitiņu, kas lieliski izceļ pašapzinīgas un pārliecinātas sievietes skaistumu.

Pēc balvas saņemšanas Liene Candy atzinās: «Esmu ļoti priecīga par šo balvu un nominācijas bildi. Manuprāt P.O.S.H un Honey kolekcijas kleitas no veikala Vive Maria ir apburošas. Kad uzzināju, ka šīs kleitas tiek darinātas Latvijā, sākumā biju pārsteigta, protams, pozitīvā ziņā. Sadarboties ar šo veikalu man ir īpašs prieks. P.O.S.H. darina šobrīd arī manu Eirovīzijas kleitu un varu droši teikt, ka ar šo mūsu sadarbība tikai sākas. Šobrīd man mājās ir trīs viņu darinātas kleitas un visas ir ļoti skaistas un atšķirīgas. Šī kleitiņa, ko man uzdāvināja, Slavenību karstāko skūpstu izstādes atklāšanā ir ļoti skaista, klasiski ieturēta, nedaudz velk uz mūķeņu stilu, kas man ļoti patīk. Ar gadiem man arvien vairāk un vairāk patīk piezemētāks, sievišķīgāks stils, katram stilam ir savs laiks un gadi, un man pavisam noteikti šobrīd nāk tie gadi, kad šāda stila kleitas ir tieši laikā.»

Komentāri (25)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu