Lienes Candy jaunā mīla sadusmo bijušo draudzeni (125)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Dziedātājai Lienei Candy (27) ir  jauns sirdsāķītis - 28 gadus vecais Igors Lipajs. Kā vēsta žurnāls «Privātā Dzīve», abu attiecības sākušās vasarā. Abi sociālajos tīklos publisko kopīgas fotogrāfijas. Zem vienas no tām Liene pierakstījusi «Mana mīlestība».

Kā abu attiecību sākumu Igors savā «Facebook» norādījis 7. jūliju. Kopābūšanas mēneša jubileju pāris romantiski atzīmējis Kukšu muižā.

Liene par savām jaunajām attiecībām izsakās kategoriski: «Man vienalga, ko par to domā citi!». «PDz» spriež, ka tas varētu būt adresēts Igora bijušajai meitenei Sandijai Pundiņai (33), kurai vēl pirms trim mēnešiem puisis esot publiski atzinies mīlestībā. Igors un Sandija vēl šī gada sākuma baudījušu romantisku atpūtu Barselonā.

«Privātā Dzīve» ievērojusi, ka dienā, kad Liene Candy publiskojusi pirmās pāra kopīgās fotogrāfijas, Sandija «Facebook» profilā atzinusies, ka jābūt ļoti stipram, lai aizmirstu to, ko izvēlējusies sirds.

Pirms divām nedēļām Lipaja bijusī meitene dalījusies sociālajā tīklā ar visai zīmīgiem domu graudiem:

«Ja esmu daļa tava likteņa, kaut kad tu pie manis atgriezīsies» (Paulu Koelju)

«Ja nē - ej pa..aļā» (Faina Raņevskaja)

Lienes Candu pēdējā nopietnā aizraušanās bija amerikānis Metjū Batlers ar kuru dziedātājā izšķīrās pagājušā gada nogalē. Metjū Lieni krāpis, turklāt, otra meitene palikusi stāvoklī.

Komentāri (125)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu