Lienes Candy mūža mīlestībai bērns ar citu (76)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

Aizvadītajā nedēļā Lienes Candy «Twitter» konta sekotāji varēja  sekot līdzi emocionāliem ziņojumiem, kas liecināja par satraucošiem notikumiem dziedātājas privātajā dzīvē.

«Kas noticis? Mana mūža mīlestība, krāpjot mani, uztaisīja bērnu svešai meitenei. Mani mīlot, bet palikšot ar viņu,» emociju izvirdumā tvītojusi Liene, vēsta žurnāls «Privātā Dzīve». «Kādu dienu es jums izstāstīšu stāstu, kas ar mani tikko notika. Un jūs noteikti tam neticēsiet, bet es esmu šokā.»

«Vai viņš ir mans puisis? Tā varētu teikt. Varbūt,» vēl šī gada sākumā par «Eli Lilly and Company» farmaceitu Metjū Batleru dziedātāja atklāja «PDz». Pēc laimes pilnām pārīša publikācijām bulvārpresē šovasar, negaidīti pāris izšķīrās.

Nu tam ir zināms iemesls.

Kad emocijas norimušas Liene nožēlo savu atklātību «Twitter» vietnē atklājot: «Stulbākais ko varēju darīt, ir tvītot par savu dzīvi. Ko tik emociju uzplūdā cilvēks nesadara. Viss ir ok. Ejam tālāk».

Komentāri (76)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu