Lienes Šomases jaunums. Viņa vēlas vairāk (17)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Latviešu enerģiskā un vienmēr smaidīgā dziedātāja Liene Šomase klausītāju vērtējumam nodod jaunāko dziesmu «Es vēlos daudz vairāk». Dziesmas mūzikas un teksta autors ir Andžejs Grauds, ar kuru Liene sadarbojusies jau iepriekš.

Kā stāsta pati dziedātāja: «Šajā laikā, kad dabā notiek pamošanās, tuvojas aizkavējies pavasaris, ikvienā no mums ir paslēpusies maza vēlme pēc mīlestības. Ar savas jaunās dziesmas «Es vēlos daudz vairāk» palīdzību ceru, ka daļa no klausītājiem atvērs savas sirdis patiesai mīlestībai, tā kļūs vēl stiprāka ne tikai pret līdzcilvēkiem, dzīvniekiem, bet noteikti arī pašiem pret sevi. Esmu priecīga, ka šī dziesma, kas mani uzrunāja pagājušā vasarā, ir izlolota, tajā ieguldīta daļa no mana iekšējā un pozitīvā pārdzīvojuma, tieši tagad nokļūs līdz klausītājiem.»

«Dziesma ir par iemīlēšanos, par vēlmi mīlēt un būt kopā ar otru, par ieklausīšanos savā sirdsbalsī, bet reizē arī par tiekšanos pēc pašas pilnības,» turpina dziedātāja.

Īpašu paldies dziedātāja vēlas pateikt vienam no Latvijā profesionālākajiem aranžētājiem Artūram Palkevičam, kurš ļoti smalki uztvēra Lienes sajūtas un izveidoja aranžiju dziesmai «Es vēlos daudz vairāk» kā arī Mārtiņam Gailītim ( Markam).

Komentāri (17)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu