Liepājā automašīna notriec trīs gadus vecu meiteni

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Vakar Liepājā automašīna notrieca kādu trīs gadus vecu meiteni.

Valsts policijas Sabiedrisko attiecību nodaļā aģentūru LETA informēja, ka plkst.17.10 Strazdu ielā, Liepājā, 1991.gadā dzimis vīrietis, vadot automašīnu «Mercedes Benz E320», notrieca 2009.gadā dzimušu meiteni, kura pēkšņi izskrēja uz ceļa braucamās daļas no cita transportlīdzekļa aizsega. Ar dažādām traumām bērns nogādāts slimnīcā.

Savukārt Rēzeknē, Rancāna un Dārza ielas krustojumā, 1997.gadā dzimis jaunietis, vadot skūteri, sadūrās ar automašīnu «Dodge Intopid», kuru vadīja 1985.gadā dzimis vīrietis. Avārijā cieta skūtera vadītājs, kurš ar lūzumiem nogādāts slimnīcā.

Kopumā pagājušajā diennaktī Latvijā reģistrēti 64 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietis 21 cilvēks. Rīgas reģionā reģistrētas 32 avārijas, kurās cietuši deviņi cilvēki.

Ceļu policijas darbinieki pagājušajā diennaktī Latvijā aizturēja 33 transportlīdzekļu vadītājus, kuriem alkohola koncentrācija organismā pārsniedza atļauto normu. 15 no tiem bija autovadītāji, 18 - velosipēdu un motorolleru vadītāji. Rīgas reģionā par braukšanu reibumā aizturēti septiņi transportlīdzekļu vadītāji - četri autovadītāji un trīs velosipēdu un motorolleru vadītāji.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu