Liepājā slēgta satiksme Roņu ielas posmā (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Sakarā ar projekta «Roņu ielas kanalizācijas kolektoru rekonstrukcija» īstenošanu no šā gada 1. augusta līdz 28. decembrim Liepājā būs slēgta satiksme Roņu ielas posmā no Uliha ielas līdz Zvejnieku alejai, portālu «Apollo» informēja Aigars Štāls, Būvvaldes sabiedrisko attiecību speciālists.

Pašvaldība ir uzdevusi celtniecības darbu veicējam SIA «Būvmehanizācija» slēgtā ielas posma abos galos izvietot informāciju par sevi, par rekonstrukcijas un posma slēgšanas termiņiem, kā arī atbildīgo personu telefonu numurus, lai ikvienam iedzīvotājam būtu iespējams ar uzņēmuma pārstāvjiem sazināties.

Būvuzņēmējam objektā ir jānodrošina apstākļi, lai zemes gabaliem varētu piekļūt to īpašnieki, operatīvais un specializētais transports, kā arī jāgādā par drošu gājēju pārvietošanos.

Būvniekam par ielu krustojumu vai ielu posmu slēgšanu arī pašam ir jāpaziņo plašsaziņas līdzekļos.

Pašvaldība rakšanas darbu atļaujas un līdz ar to atļaujas slēgt minēto ielu posmus ir izdevusi saskaņā ar Liepājas pilsētas Domes 2012. gada 20. decembra saistošo noteikumu Nr.33 «Par rakšanas darbu veikšanu Liepājas pilsētā» 7. punktu un katra uzņēmuma vēstuli/iesniegumu.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu