Liepājā slēgta satiksme Uliha ielas posmā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Sakarā ar pilsētas apgaismojuma sistēmas rekonstrukcijas projekta ietvaros uzsāktajiem darbiem Liepājā, Uliha ielā, no 26. jūlija satiksmei ir slēgts Uliha ielas posms no Kūrmājas prospekta līdz Roņu ielai. Satiksme šajā posmā būs slēgta līdz 2012. gada 30. novembrim, portālu «Apollo» informēja Aigars Štāls, SIA «Komunālā pārvalde» sabiedrisko attiecību speciālists.

Pašvaldība ir uzdevusi celtniecības darbu veicējam SIA «Ostas celtnieks» slēgtā ielas posma tuvumā (abos slēgtās ielas galos) izvietot informāciju par sevi, par rekonstrukcijas un posma slēgšanas termiņiem, kā arī ar atbildīgo personu telefonu numuriem, lai nepieciešamības gadījumā ikvienam iedzīvotājam būtu iespēja ar uzņēmuma pārstāvjiem sazināties.

Būvuzņēmējam ir jānodrošina apstākļi, lai zemes gabaliem varētu piekļūt to īpašnieki un operatīvais transports.

Pašvaldība atļauju slēgt minēto ielu posmus ir izdevusi saskaņā ar 2006. gada 8. jūnija saistošajiem noteikumiem «Liepājas pilsētas īpašumu, teritoriju uzturēšanas un sabiedriskās kārtības noteikumi».

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu