«Liepājas» futbola kluba treneris tiks nosaukts nākamnedēļ (3)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Jaunizveidotā Latvijas «SMScredit.lv Virslīgas» futbola čempionāta kluba «Liepāja» galvenais treneris un vadības struktūra tiks nosaukta nākamnedēļ, noskaidroja aģentūra LETA.

Kā zināms, iepriekšējais klubs «Liepājas metalurgs» vairs nepastāv, tāpēc šī Kurzemes pilsēta uz kādu laiku palika bez savas komandas. Tomēr jau pēc neilga laika tika panākta vienošanās par «Liepājas» vienības dibināšanu, kurā iesaistījies arī nu jau bijušais futbolists Māris Verpakovskis.

Sezona pamazām tuvojas, bet vēl nav skaidrs komandas sastāvs, kā arī tās treneris. Liepājas domes Sporta pārvaldes vadītājs Artis Lagzdiņš sarunā ar aģentūru LETA trešdien atturējās no jebkādiem komentāriem, kas saistīti ar Liepājas futbolu, vien piebilstot, ka kluba treneris tikšot nosaukts nākamnedēļ, kad tapšot arī zināms, kādā statusā vienībā iesaistīsies Verpakovskis.

Tikmēr, pēc laikraksta «Kurzemes Vārds» rīcībā esošās neoficiālās informācijas, tiek vēstīts, ka galvenā trenera pienākumi tiks uzticēti pagājušās sezonas «Liepājas metalurga» galvenajam trenerim Jānim Intenbergam.

Savukārt portāla «Liepajniekiem.lv» rīcībā esošā informācija ziņo, ka par galveno treneri varētu kļūt Viktors Dobrecovs, kurš iepriekš bija Intenberga palīgs.

«Liepājas metalurga» futbola komanda divas reizes triumfējusi Latvijas čempionātā, bet vienreiz - valsts kausa izcīņā.

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu