Liepājas Latviešu biedrības namā notiks Vecgada balle (5)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Lūka/LETA

31.decembrī plkst. 22:00 Liepājas Latviešu biedrības nams vērs durvis apmeklētājiem, lai kopā pavadītu Veco gadu un sagaidītu Jauno, informē Iveta Jēkabsone, Liepājas Latviešu biedrības nama kultūras darba menedžere. Dejas, krāšņi tērpi, šampanietis, svētku salūts un maģiski pārsteigumi pašā Liepājas sirdī!

Balles viesus ar līksmu koncertprogrammu sagaidīs Dailes teātra dziedošo aktieru grupa «ILGA».

Dailes teātra aktieru vokāli dramatiski instrumentālajā grupā «ILGA» apvienojušies trīs jauni un populāri Dailes teātra dziedošie aktieri - Lauris Subatnieks, Gundars Silakaktiņš un Aldis Siliņš. Muzikālo aktieru izpildījumā skanēs populārākās dziesmas no teātra izrādēm, kā arī citas pazīstamas melodijas.

Aktieri piemeklējuši savu repertuāru īpaši Vecgada ballei, iekļaujot tajā populāras dziesmas, kuras spēj uzrunāt ikviena sirdi, kā, piemēram, mūžsenā un skanīgā Raimonda Paula kompozīcija «Zilais Karbunkulis».

Kopš 2005. gada, kad notika pirmā publiskā uzstāšanās, grupa «ILGA» ir priecējusi savus skatītājus un klausītājus visā Latvijā, izpildot dažādas dzejas un dziesmu montāžas, tajā skaitā dziesmas no jaunākajām teātra izrādēm, dejojamas un līdzi dziedamas R.Paula, Z.Liepiņa un I.Kalniņa dziesmas.

Balles viesi atzinīgi izsakās par piedāvāto iespēju sagaidīt gadumiju un saskandināt šampanieša glāzes zem spožā salūta izgaismotajām Liepājas debesīm tepat blakus- Rožu laukumā. Pēc krāšņās svētku uguņošanas, apsveikumiem un laba vēlējumiem turpināsies Svētku balle kopā ar grupu «EMBURGAS ZĒNI» no Salaspils, kuri jautros dejas ritmos spēlēs līdz agram rītam. Apmeklētāji ļoti iecienījuši biedrības nama rīkotās balles, tāpēc liels gandarījums, ka, sagaidot arī Jauno gadu, biedrības namu piepildīs ļaužu līksme un dejotprieks.

Par muzikālo labsajūtu rūpēsies visi grupas «Emburgas zēni» mūziķi: Aldis Rullis, Kristaps Rullis, Viktors Zagorskis, Jānis Veikšāns, Guntars Ķervis un Kaspars Tenters, aicinot ikvienu ļauties deju ritmiem jautru un tautā iemīlētu dziesmu pavadībā.

Sagaidot viesus, biedrības nams jau savlaicīgi padomājis par krāšņu skatuves ietērpu Vecgada ballē. Zāles vizuālais noformējums zilo LED gaismiņu noskaņās apburs ikvienu balles apmeklētāju. Lai šis pasākums paliktu atmiņā, pašus skaistākos mirkļus varēs iemūžināt īpaši sagatavotā fotostūrītī.

Jaungada naktī būs iespēja satikties arī ar smalkām un elegantām zīlniecēm, kuras zīlēs pēc roku līnijām un kārtīm, kā arī pareģos nākotni, ieskatoties stikla bumbā. Zīlēšanas salonā varēs izzīlēt nākamā gada notikumus un veiksmes, kuras sola atnest Zirga gads.

Sagaidīsim Jauno 2013.gadu ar dejām, iespaidīgu svētku uguņošanu un jautru kopābūšanu Liepājas Latviešu biedrības namā!

Komentāri (5)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu