«Liepājas metalurgam» zaudējums Žlobinā neliedz nodrošināt vietu <i>play-off</i>

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Latvijas čempionvienība «Liepājas metalurgs» Baltkrievijas atklātā čempionāta (BAČ) pēdējā, piektā apļa mačā otrdien ar 1:5 (0:1, 0:2, 1:2) izbraukumā pārliecinoši piekāpās turnīra līderiem Žlobinas «Metallurg».

Vienīgos vārtus «liepājnieku» labā trešajā periodā guva Jānis Straupe, taču tobrīd rezultāts jau bija 0:4. Tikmēr uzvarētājiem ar trim precīziem metieniem izcēlās Andrejs Spiridonovs.

Ar šo neveiksmi «Liepājas metalurgam» pārtrūka četru uzvaru sērija. Šosezon «Liepājas metalurga» hokejisti zaudēja Žlobinas komandai visās piecās aizvadītajās regulārā čempionāta spēlēs.

Kā ziņots, pēc piektā apļa izspēlēšanas astoņas labākās sacensību komandas kvalificēsies izslēgšanas spēlēm. BAČ kopvērtējumā trīs kārtas pirms turnīra beigām «Liepājas metalurgs» ar 49 punktiem 47 aizvadītajās spēlēs saglabāja septīto vietu, pozīciju zemāk esošo HK «Mogiļev» komandu joprojām apsteidzot par diviem punktiem.

«Metallurg» ar 120 punktiem 47 cīņās jau garantējis uzvaru regulārajā čempionātā, līdz ar to, lai izvairītos no tikšanās ar Žlobinas klubu ceturtdaļfinālā, «liepājnieki» turnīru nedrīkst noslēgt astotajā vietā.

Neskatoties uz piedzīvoto neveiksmi, «Liepājas metalurga» hokejisti tagad oficiāli garantējuši sev iekļūšanu izslēgšanas spēlēs.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu