Liepājas pusmaratons pulcējis vairāk nekā 1000 dalībnieku

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

2012. gada 15. jūlijā jau otro reizi notika Liepājas pusmaratons, kurš pulcēja vairāk nekā 1000 dalībnieku, no kuriem bija arī liels skaits bērnu un jauniešu.

  • Pusmaratona dalībniekiem bija jāveic trīs septiņus kilometrus gari apļi. Jau pēc pirmā no tiem izveidojās līderu duets, kurā bija Jānis Girgensons un lietuvietis Mariuss Diļūns. Trešajā aplī Diļūns uzņemto tempu noturēt nespēja, savukārt Girgensons kļuva pat ātrāks, tādejādi galu galā svinēja pārliecinošu uzvaru – 1:08:22. Otro vietu izcīnīja Diļūns, bet labāko trijnieku noslēdza Renārs Roze. Sievietēm pie panākuma tika Ilona Marhele – 1:19:23. Viņa no savas sīvākās konkurentes, soļotājas Anitas Kažemākas atrāvās otrajā aplī un finišā viņu apsteidza par 57 sekundēm. Trešo vietu izcīnīja vēl viena soļotāja Kristīne Platace, kura cīņā par bronzu spraigā cīņā vien par deviņām sekundēm apsteidza lietuvieti Giti Norgilieni.
  • Spītnieku skrējienā jeb 9.2 kilometru distancē, kas šogad Liepājā bija pirmo reizi, uzvaru izcīnīja viesis no Lietuvas Dorvids Stašis (30:55), aiz sevis atstājot Danielu Kārkliņu (32:00) un Mārci Priedīti (34:47). Sievietēm šajā distancē ātrākā bija Zanda Mālniece (39:01), otrā Zane Žilde (40:13), bet trešā Lita Dzelme (42:41).
  • 4.6 kilometru distancē uzvaras guva Jānis Pastars (15:10) un Līga Girgensone (18:01).


mājaslapā

Nākamais «Skrien Latvija» posms - Kuldīgas pusmaratons - notiks jau pēc trim nedēļām 4. augustā. Līdz tam Kuldīgā plānoti vēl divi koptreniņi 19. un 26. jūlijā. Pulcēšanās Kuldīgas vieglatlētikas manēžā plkst.19.00.

www.twitter.com/pusmaratons

UZMANĪBU! Turpinās reģistrācija 7.SEB Kuldīgas pusmaratonam «Skrien Latvija «4.posmam «kuldigas-pusmaratons.lv».

DISTANCES:

SEB pusmaratons 21,097 km
Nike Tautas skrējiens 5,27 km,
Komandu skrējiens (2 vīrieši + 2 sievietes)
Bērnu skrējiens 380 m

PIETEIKŠANĀS SACENSĪBĀM

- interneta mājas lapā «kuldigas-pusmaratons.lv», «sportlat.lv» un «skrienlatvija.lv» aizpildot pieteikšanās formu
- Rīgā: Sportlat birojā – Ganību dambī 25d, Rīga Tālr.: 67291526
- Sacensību dienā – sacensību reģistratūrā no plkst. 9:00

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu