Liepājas universitāte izsludina pieteikšanos sākumskolas skolotāju kursiem

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Liepājas Universitātes Mūžizglītības nodaļa pedagogu profesionālās pilnveides programmas ietvaros izsludina pieteikšanos sākumskolas skolotāju kursiem «Aktualitātes pirmskolas audzināšanas teorijā un praksē (B modulis)», portālu «Apollo» informēja Jevgenija Skoraja, Liepājas universitātes Sabiedrisko attiecību daļas vadītāja.

Pirmsskolas vecuma bērnu attīstībā un mācīšanās iezīmēs ir vērojamas specifiskas atšķirības no sākumskolas vecuma bērniem. Tāpēc sākumskolas skolotājiem, kuri uzsāk darbu pirmsskolas izglītības iestādēs, ir nozīmīgi zināt šīs atšķirības un atbilstoši tām prast organizēt un vadīt bērnu aktivitātes. Kursu mērķis ir pilnveidot izpratni par pirmsskolas vecuma bērnu attīstības un mācīšanās specifiku, sekmēt integrētās mācību metodikas apguvi, atbilstoši pirmsskolas vecuma bērnu mācīšanās stiliem, un attīstīt profesionālo kompetenci pirmsskolas mācīšanās un audzināšanas darbā.

Kursu noslēgumā dalībnieki saņems sertifikātu, kurš dod tiesības īstenot pirmsskolas izglītības programmu.

Kursi ilgs no 2012.gada 11.februāra līdz 28.aprīlim. Kursu dalības maksa Ls 97,00. Pieteikties iespējams līdz 2012.gada 6.februārim.

Plašāka informācija un pieteikšanās kursiem LiepU Mūžizglītības nodaļā Lielā ielā 14, 439. telpā, zvanot pa tālruni 63407750 vai rakstot uz e-pastu min@liepu.lv.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu