Liepājas Universitātē izveido divas jaunas fakultātes (13)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Liepājas Universitātes Senāts š.g. 30. augustā, balstoties uz augstākās izglītības politikas aktualitātēm Latvijā un pasaulē un turpinot Liepājas Universitātes kā plaša profila augstskolas attīstību, pieņēma lēmumu par Dabas un sociālo zinātņu fakultātes sadalīšanu divās fakultātēs – Dabas un inženierzinātņu fakultātē un Vadības un sociālo zinātņu fakultātē.

Liepājas Universitātes studiju prorektore Ilma Neimane skaidro: „Jauno fakultāšu darbības pamatmērķi ir nostiprināt fakultātes pārraudzībā esošo studiju virzienu kvalitāti, sekmēt studentu skaitu pieaugumu, piedāvājot jaunas starptautiski un valstiski pieprasītas studiju programmas, nodrošināt fakultāšu zinātniskā potenciāla stabilizēšanu un kvantitatīvo, kā arī kvalitatīvo rādītāju sasniegšanu atbilstoši universitātes kritērijiem, sistemātiski veicinot akadēmiskā personāla izaugsmi.”

Pašlaik Liepājas Universitātē ir četras fakultātes – Humanitāro un mākslas zinātņu fakultāte, Pedagoģijas un sociālā darba fakultāte, Dabas un inženierzinātņu fakultāte un Vadības un sociālo zinātņu fakultāte.

Līdz jauno fakultāšu dekānu ievēlēšanai, Vadības un sociālo zinātņu fakultātes dekāna pienākumus pildīs Dr.biol. Māra Zeltiņa, bet Dabas un inženierzinātņu fakultātes dekāna pienākumus pildīs Dr.sc.comp. Anita Jansone.

Komentāri (13)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu