Liepājas Universitātē notiks lekcija par grozījumiem Komerclikumā (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Inga Kundziņa

9. janvārī Liepājas Universitātes Mūžizglītības nodaļa interesentiem piedāvā populārzinātniskā lekciju cikla «Mazā akadēmija» lekciju «Grozījumi Komerclikumā – kā antireiderisma noteikumi ietekmē komersanta darbību», kuru vadīs Mg.iur. Iveta Tumaščika.

Komerclikuma grozījumi no 2013. gada 1. jūlija nosaka jaunas prasības komersantu dokumentu noformēšanā. Ir veikti grozījumi attiecībā uz Uzņēmumu reģistram iesniedzamo dokumentu (piemēram, dalībnieku lēmumi, statūti, dalībnieku reģistrs, pieteikumi u.tml.) sagatavošanu, to parakstīšanas un apliecināšanas kārtību. Lekcijā būs iespējams uzzināt, kāpēc šādi grozījumi bija nepieciešami, kāpēc šos grozījumus sauc par antireiderisma noteikumiem, kā pareizi sagatavot komersanta dokumentus, kādu administratīvo slogu šie grozījumi papildus uzliek komersantiem, kādos gadījumos parakstu apliecināšanai jāvēršas pie zvērināta notāra.

«Mazās akadēmijas» lekcija klausītājiem ir bez maksas. Tā notiks Liepājas Universitātē, Lielajā ielā 14, 243. telpā, no plkst. 17:00 līdz 18:30.

anda.lolane@liepu.lv

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu