Liepājas Universitāte piedāvā sagatavoties naturalizācijas eksāmenam (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Foto:Edijs Pālens/LETA

Līdz 3.martam Liepājas Universitātes (LiepU) Mūžizglītības nodaļa aicina interesentus pieteikties neformālās izglītības programmā «LR pilsonības pretendentu sagatavošana naturalizācijas eksāmenam (150 stundas)», kuru vadīs LiepU lektore Mg.philol. Gita Girņus.

Programmas mērķis ir sagatavot kandidātus Latvijas Republikas pilsonības iegūšanas pārbaudījumam valsts valodā, kā arī sagatavoties pārbaudījumam Latvijas vēsturē un LR Satversmes pamatjautājumos, lai veidotu Latvijai lojālu un patriotisku jauno pilsoni, informēja Kristīne Milberga, LiepU sabiedrisko attiecību speciāliste.

Mērķauditorija ir personas ar pamatzināšanām (A1, A2) valsts valodā. Apmācības procesā tiks pilnveidotas latviešu valodas kompetences, lai valodas lietotājs varētu iegūt un izmantot sev nepieciešamo informāciju, nodrošinātu dažāda veida saziņu ar citiem valodas lietotājiem, kā arī spētu konkurēt darba tirgū.

Mācību laikā arī plānota konsultatīva tikšanās ar naturalizācijas eksāmena komisijas speciālisti Sanitu Dejus.

Programmas apguves laiks - seši mēneši, mācības notiks latviešu valodā un tās tiks organizētas divas reizes nedēļā. Mācību laiki var mainīties pēc programmas dalībnieku ierosinājuma. Mācību maksa - EUR 252.00 / LVL 177.11 (ikmēneša maksa EUR 42.00 / LVL 29.52).

Pieteikties programmai var līdz 3.martam LiepU Mūžizglītības nodaļā, Lielajā ielā 14, 4.stāvā, 439.telpā, no pirmdienas līdz ceturtdienai plkst.9:00 - 16:00, piektdienās plkst.9:00 - 12:00, Viktorija Ņikitina, tālr.63407750, e-pasts: viktorija.nikitina@liepu.lv.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu