Liepājas Universitātē sāksies papilduzņemšana (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

No 26. augusta līdz 2. septembrim Liepājas Universitātē (LiepU) notiks papilduzņemšana pamatstudijās un maģistrantūrā 2013./2014. studiju gadam. Dokumentus iesniegt varēs no plkst. 9.00 līdz 16.00 Liepājas Universitātē, Lielajā ielā 14, 130. telpā.

Šogad studijām Liepājas Universitātē varēs pieteikties arī Rīgā – no 26. līdz 30. augustam (plkst. 9:00 – 16:00) Liepājas pārstāvniecībā Rīgā, Torņa ielā 4-2a.

Interesenti var pieteikties bakalaura pilna laika dienas studiju programmās «Baltu filoloģija un kultūra», «Biznesa un organizāciju vadība», «Datorzinātnes», «Dizains», «Eiropas valodu un kultūras studijas», «Fizika», «Fotomāksla», «Informācijas tehnoloģija», «Komunikācijas vadība», «Kultūras vadība», «Logopēdija», «Matemātika», «Mehatronika», «Skolotājs (Mūzikas skolotājs)», «Skolotājs (Pamatizglītības skolotājs)», «Skolotājs (Pirmsskolas izglītības skolotājs)», «Skolotājs (Speciālās izglītības skolotājs bērniem ar garīgās attīstības traucējumiem)», «Skolotājs (Sporta un deju skolotājs)», «Skolotājs (Vēstures un sociālo zinību skolotājs)», «Sociālais darbinieks», «Tūrisma vadība un rekreācija», «Vides un atjaunojamo energoresursu pārvaldība un inženierija», kā arī pilna laika vakara studiju programmā «Tūrisma vadība un rekreācija».

Savukārt pilna laika dienas maģistrantūras studijās interesenti var pieteikties studiju programmās «Informācijas tehnoloģija», «Izglītības zinātņu maģistrs pedagoģijā», «Jauno mediju māksla», «Karjeras konsultants», «Latviešu filoloģija», «Māksla», «Rakstniecības studijas», «Sociālais darbs», «Vadības zinības», «Vispārējās izglītības skolotājs (1 gads)», «Vispārējās izglītības skolotājs (angļu un krievu valodā)», «Vispārējās izglītības skolotājs (angļu un vācu valodā)», «Vispārējās izglītības skolotājs (angļu valodā)», «Vispārējās izglītības skolotājs (bioloģijā)», «Vispārējās izglītības skolotājs (franču valodā)», «Vispārējās izglītības skolotājs (krievu valodā un literatūrā un kulturoloģijā)», «Vispārējās izglītības skolotājs (latviešu valodā un literatūrā un kulturoloģijā)», «Vispārējās izglītības skolotājs (matemātikā)», «Vispārējās izglītības skolotājs (pirmsskolā metodiķa darbā)», «Vispārējās izglītības skolotājs (psiholoģijā)», «Vispārējās izglītības skolotājs (speciālā izglītība)» un «Vispārējās izglītības skolotājs (vizuālajā mākslā un kulturoloģijā)».

Papilduzņemšana nepilna laika bakalaura līmeņa studijās notiks studiju programmās «Biznesa un organizāciju vadība», «Kultūras vadība», «Skolotājs (Mūzikas skolotājs)», «Skolotājs (Pamatizglītības skolotājs)», «Skolotājs (Pirmsskolas izglītības skolotājs)», «Sociālais darbinieks» un nepilna laika maģistra studiju programmā «Mūzikas terapija».

LiepU jaunajiem studentiem tiek piedāvāta iespēja studiju maksu segt pa daļām – reģistrējoties studijām, iemaksāt 25% no studiju gada maksas. LiepU Senāts ir apstiprinājis arī dažādas studiju maksas atlaides 10 – 20% apmērā.

ilze.magazeina@liepu.lv

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu