Liepājas Universitātē vēl divas dienas turpinās uzņemšana doktorantūrā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ojārs Saulītis

23. un 24. janvārī Liepājas Universitātē turpinās dokumentu pieņemšana studijām divās Humanitāro un mākslas zinātņu fakultātes doktora studiju programmās: Liepājas Universitātes un Ventspils Augstskolas starpaugstskolu doktora studiju programmā «Valodniecība» un mākslas nozares doktora studiju programmā «Jauno mediju māksla».

Valodniecības doktorantūras studijās (latviešu diahroniskā valodniecība, latviešu sinhroniskā valodniecība, lietišķā valodniecība, salīdzināmā un sastatāmā valodniecība) tiek pilnveidotas zinātniskā, akadēmiskā un organizatoriskā darba kompetences.

Savukārt doktora studiju programma «Jauno mediju māksla» ir inovāciju tehnoloģijās un jauno mediju pētniecībā balstīta starpdisciplināra māksla – skaņu un audiovizuālā māksla, datu vizualizācijas, sociālie mediji un digitālo tīklu kultūra, interaktīvā māksla, mākslas un zinātnes sadarbība, inovācija un radošās industrijas.

Abās Humanitāro un mākslas zinātņu fakultātes doktorantūras programmās ir valsts budžeta apmaksātas studiju vietas.

Dokumentu pieņemšana notiek 23. un 24. janvārī plkst. 13.00 – 16.00 Liepājas Universitātē (Liepāja, Lielā iela 14), 214. kabinetā. Informācijai – Jauno mediju mākslā dokumentu pieņemšana notiek iepriekš minētajos datumos, bet iestājpārbaudījums – pētījuma pieteikums ir jāiesniedz līdz 30. janvārim.

http://www.liepu.lv/noteikumi

ieva.ozola@liepu.lv

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu