Lietuva negaidīti zaudē Nigērijai, tomēr uzvar apakšgrupā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Londonas olimpisko spēļu kvalifikāciajs turnīra B apakšgrupas spēlē pagājušajā naktī Lietuvas izlases basketbolisti ar 80:86 piekāpās Nigērijas valstsvienībai.

Lietuvas komandas labā 22 punktus guva Lins Kleiza, 14 punktus pievienoja Šarūns Jasikēvičs, bet 13 punktus sakrāja Martins Počus. Nigērijas izlases rindās ar 20 punktiem izcēlās Deriks Obasohans, bet 16 punkti un deviņas bumbas zem groziem bija Al-Faraka Aminu kontā.

B apakšgrupas kopvērtējumā visām trim komandām bija pa uzvarai un zaudējumam, bet punktu attiecība labāka bija Lietuvai un Nigērijai, kamēr mājiniekiem Venecuēlas basketbolistiem kvalifikācijas turnīrs ir beidzies.

Ceturtdaļfinālos Lietuva spēkosies ar Puertoriko, Krievija tiksies ar Angolu, Grieķija spēlēs pret Nigēriju, bet Maķedonija cīnīsies ar Dominikānas Republiku.

Pusfinālu uzvarētāji automātiski nodrošinās dalību Londonas olimpiskajās spēlēs, bet pusfinālu zaudētāji izspēlēs pēdējo ceļazīmi uz Olimpiādi.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu