Lietuviešu policists uzmeistaro zaļa stikla egli no 1100 tukšām šampanieša pudelēm (5)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Victor Bezrukov, CC BY-SA 2.0

Lietuvas Lazdiju pilsētas policijas komisariāta darbinieks Daļus Valukonis uzmeistarojis iespaidīgu zaļa stikla egli no 1100 tukšām šampanieša pudelēm, vēsta portāls «Lrytas.lt». Īpaši interesanti tā izskatās tumsā, no iekšpuses izgaismota ar lampiņu virtenēm.

Lai gan pats Daļus šampanieti nedzer, īstenot šo ieceri viņam palīdzējuši radi, draugi un paziņas. Ideja gan nepieder viņam - līdzīgu egli policists pirms dažiem gadiem noskatījis pie kādām mājām netālu no Palangas.

Kā stāstījis egles autors, pie darba viņš ķēries bez jebkāda projekta. Trijos gados ar ģimenes un draugu palīdzību izdevies sakrāt 500 pudeles, un jau licies, ka ar to pietiks. Trīs dienas viņš kopā ar draugiem metinājis karkasu, bet tad izrādījies, ka savākto pudeļu pietiek tikai aptuveni pusei egles. Nācies atkal saukt talkā draugus un paziņas, kādu daļu no trūkstošā skaita izdevies izlūgties kafejnīcās.

Tikpat lielu darbu prasījusi visu pudeļu atmērcēšana dārza baseinā, etiķešu un folijas nokasīšana - arī te ņemti palīgā mājinieki un draugi.

Visbeidzot atlicis pudeles izkārtot uz karkasa, iepūšot kakliņos nedaudz celtniecības putu un nostiprinot tās ar āķiem, kas saliekti no stingras stieples. Pēc darbu pabeigšanas šo to vēl nācies pielabot, bet kopumā egle izskatās interesanta un spēj izturēt arī spēcīgu vēju.

Komentāri (5)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu