Likumsargi naktī pamanījuši vairākas «kautrīgas» personas (7)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: HomeSpot HQ, CC BY-SA 2.0

Naktī uz ceturtdienu pašvaldības policijas darbinieki aizturēja vairākas personas ar viņiem nepiederošām mantām, «Apollo» uzzināja Pašvaldības policijā.

9.aprīlī īsi pirms pusnakts pašvaldības policisti, patrulējot Dārziņos, pamanīja divas aizdomīgas personas ar somām. Pārbaudot to saturu, izrādījās, ka somās bija mantas un apģērbi ar visām veikala signalizācijas ierīcēm. Aizturētās personas atteicās skaidrot atrasto mantu izcelsmi, tādēļ, aizdomās par zādzības veikšanu, nogādātas Valsts policijas iecirknī.

Pavisam drīz, ap pulksten 1.00 Preiļu ielā kāds vīrietis mēģinājis izvairīties no sastapšanās ar likumsargiem. Ieraugot policistus, vīrietis iemeta krūmos degvielas kannu un ātri devās prom. Pašvaldības policisti aizdomīgo vīrieti aizturēja, viņš nodots Valsts policijas darbiniekiem, jo turpat netālu pamanīta automašīna ar uzlauztu degvielas tvertni, no kuras bija mēģināts noliet degvielu.

Savukārt pulksten 3.00 naktī nostrādāja «Lattelekom» kabeļu signalizācija Ludzas ielā. Apsekojot adresi, policisti konstatēja, ka kabeļu apakšzemes lūkai noņemts vāks un paši kabeļi ir pārgriezti. Apsekojot apkārtni, policijas darbinieki pamanīja divas personas, kuras, ieraugot policistus, strauji mainīja kustības virzienu. Pārbaudot aizdomīgos vīriešus, pie viņiem atrasti skrūvgrieži un citi instrumenti. Turklāt izrādījās, ka viena no personām izsludināta policijas meklēšanā. Abi aizturētie nodoti Valsts policijas darbiniekiem.

Komentāri (7)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu