Linda <i>Leen</i> aicina uz Audioizstādi «13 dziesmas 13 bildēs»

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Camilo Echeverri

 Līdz pat nākamā gada sākumam koncept lielveikalā «Galleria Riga», Dzirnavu ielā 67, 5. stāvā būs skatāma un klausāma Lindas Leen un kolumbiešu fotogrāfa Camilo Echeverri Audioizstāde «Divi».

Audioizstādē skatītāji varēs ne tikai apskatīt kolumbiešu fotogrāfa Camilo darbus, bet arī iejusties katrā no tiem ar mūzikas palīdzību. Katrai no bildēm tika piemeklēta viena no Lindas Leen labāko duetu albumā «Divi» iekļautajām dziesmām.

13 dziesmas 13 fotogrāfijās = fotostāsts DIVI: divu radošu personību kopdarbs vienas dienas garumā. Viena diena, lai pastāstītu stāstu par diviem: par mākslinieku un mūziku, par cilvēku un dabu, par divu cilvēku attiecībām. Camilo Echeverri pieredze, strādajot ar tādiem pasaulslaveniem zīmoliem kā Levi's, Wrangler, Leonisa, J&J, ļauj viegli ieraudzīt sievieti un izstāstīt viņas stāstu par divatu.

Fotostāsts «Divi» tika iemūžināta arī kustīgās bildēs.

VIDEO ATRADĪSĪET SPIEŽOT ŠEIT.

Video iekļautas dziesmas no Lindas Leen labāko duetu albuma: «DIVI. 2000-2010». 

Ekskluzīvo komplektu – Lindas Leen labāko duetu albumu «Divi» CD formātā un fotogrāmatu ar Camilo Echeverri bildēm var iegādāties u/v «Stockmann», grāmatnīcā «Globuss» «Galeria RIGA», «Jāņa Rozes» grāmatnīcās, mūzikas veikalā «Random» un citos veikalos. 

  • Lindas Leen labāko dziesmu koncerts jau nākamā gada sākumā, «Arēna Rīga», 14. februārī.
  • Biļetes: «bilesuserviss.lv».
KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu