Linda <i>Leen</i> atklāj jauno sezonu ar koncertiem Ventspilī un Liepājā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto.

«Dziesmas mīlestības valodās. Akustiskā versija» pavisam drīz skanēs pilsētā ar rītdienu un pilsētā kurā piedzimst vējš: 30. septembrī Ventspils teātra namā «Jūras vārti» un 4. oktobrī Liepājas teātrī. Šie koncerti ir turpinājums mākslinieces akustiskajai tūrei gada sākumā.

Linda Leen: «Albuma «Ziemsskaņas» koncerti ar simfonisko orķestri Liepājā un Ventspilī bija neaizmirstami un radīja vēlmi atgriesties ar kaut ko jaunu- savu personiskāko koncertu.   Katra dziesma šajā programmā man ir īpaša un saistās ar kādu noteiktu dzīves notikumu un emocionālo stāvokli. Kopš pirmajiem tūres koncertiem ir pagājis vairāk kā pusgads, un  dziesmas, līdzīgi kā teātra izrādes, ar laiku nogatavojas un tuvojas pilnībai.»

Šajā kamerkoncertā Linda Leen uzstāsies kopā ar ģitāristu Kasparu Zemīti. Koncertos dzirdēsit dziesmas sešās skaistākajās pasaules valodās par dažāda veida mīlestību - romantisku un cēlu, kā arī par mīlestību uz mūziku, dzīvi, Dievu. No siltas un piepildītas mīlestības līdz iznīcinošai kaislībai...  

Koncertu sākums plkst. 19.00.
 
Biļetes Ventspilī - «Biļešu serviss» un teātra namā «Jūras vārti», Liepājā – teātrī un «Biļešu paradīze». 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu