Linda <i>Leen</i> atklāj Latvijas koncerttūri «Dziesmas mīlestības valodās»

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Meduza

Pēc izpārdotajiem akustiskās tūres atklāšanas koncertiem Valentīndienā «Kino Rīga», Linda Leen dodas pie saviem klausītājiem Latvijā – pirmie tūres koncerti notiks šonedēļ Kurzemē: šodien - Saldū, rīt - Talsos, svētdien - Tukumā. Pie skatītājiem Latvijas pilsētās dosies Linda Leen (vokāls, flauta) un Kaspars Zemītis (ģitāra).

«Dziesmas mīlestības valodās. AKUSTISKĀ VERSIJA» turpinās skanēt veselu mēnesi Latvijas lielākajās pilsētās. Koncertos dzirdēsit dziesmas sešās skaistākajās pasaules valodās par dažāda veida mīlestību - romantisku un cēlu, kā arī par mīlestību uz mūziku, dzīvi, Dievu. Izdzīvotas sajūtas no siltas un piepildītas mīlestības līdz iznīcinošai kaislībai...

Rakstniece Dace Rukšāne – Ščipčinska par jauno Lindas Leen akustisko koncertprogrammu: «Koncerts, kas nevar neaizkustināt sirdi, kas kaut reizi mīlējusi. Nevaru apsolīt, ka nebūs jāraud, bet pāri visam ir gaišums, kas mierina.»

Komponists Kārlis Lācis: «Linda beidzot mani iepriecina, jo nu jau gandrīz divus gadus teju katru mēnesi dzirdu un līdzdarbojos dažādās Lindas aktivitātēs, kas saistītas ar pašu galveno viņas un manā dzīvē – mūziku. Šajā kamerprogrammā mani ļoti patīkami pārsteidz arī ģitārists Kaspars Zemītis. Un jāatzīst, ka Linda ir ieraudzījusi un izcēlusi viņā tādas kvalitātes, kuras pat man kā viņa draugam un kolēģim pagājušas secen. Tas ir koncerts, kas ir pārdomāts no pirmās līdz pēdējai sekundei, vienaldzīgo nebūs. Linda zina, ko viņa vēlās jums pateikt un tas viņai lieliski izdodas!»

Fotogalerijā: reportāža no Valentīndienas koncertiem «Kino Rīga».

Biļetes: «Biļešu serviss» kasēs un koncertu norises vietās.
Plašāka informācija par koncertu un tūri «lindaleen.com».

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu