Linda <i>Leen</i> dāvā autogrāfu stundu un rīko izsoli

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

18. septembrī plkst. 18.00 tirdzniecības parkā «Alfa» Lindas Leen fani tiek aicināti uz autogrāfu stundu, kas veltīta dziedātājas pirmā veikala noslēguma nedēļas akcijai. Tās laikā tiks izsolīta vienreizēja Lindas Leen fotoreprodukcija oriģinālā izmērā! Izsoles rezultāti tiks paziņoti 21. septembrī «Radio SWH» «BB brokastu» ēterā.

Atnāc, soli vairāk un uzvari! Likmes tiks pieņemtas līdz svētdienas vakaram, 20. septembrim.

Tikai līdz šīs svētdienas vakaram Lindas Leen veikalā ikviens varēs sevi iepriecināt ar interesantu tērpu no dziedātājas nesen atklātās apģērbu kolekcijas, jaunāko dziedātājas labumu «Chameleon», fanu suvenīriem, kā arī pirmo Lindas Leen DVD — «Koncerts operā». Veikals darbosies tikai līdz šā gada 20. septembra vakaram blakus tirdzniecības parka «Alfa» informācijas centram.

Pasākuma laikā būs iespēja iegādāties jauno DVD par īpašu cenu un izmantot ekskluzīvu iespēju — saņemt Lindas Leen autogrāfu!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu