Linda <i>Leen</i>, Maija Silova un Agnese Zeltiņa atzītas par modes ikonām

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Kaspars Ūdris.

Notikusi ikgadējā Baltijas modes federācijas rīkotā «Latvijas Stila un Modes balvas 2009» svinīgā apbalvošanas ceremonija, kurā balvas saņēma «gada stilīgākie» 14 kategorijās. Blavas saņēma arī jaunās un nebijušās kategorijās «Latvijas stila ikona» un «Par uzticību savam stilam».

Vakar modes un izklaides centrā «Riga Plaza» telpās pulcējās Latvijas mūzikas, televīzijas biznesa elite, teātra un kino zvaigznes, glancēto žurnālu galvenie un modes redaktori, fotogrāfi, stilisti un citi ne mazāk pazīstami sabiedrības krējuma pasākumu pastāvīgie apmeklētāji. Vakara gaitā tika noskaidrotas iepriekšējā gada stilīgākās personības, kā arī labākie modes profesionāļi. Stikla statueti, kas simbolizē stila, modes un panākumu vienotību, kā arī citas speciālās balvas saņēma uzvarētāji 14 nominācijās:

1. Stilīgākā aktrise - Rēzija Kalniņa

2. Stilīgākais aktieris - Rihards Lepers

3. Stilīgākā dziesmu izpildītāja - DJ Ella

4. Stilīgākais dziesmu izpildītājs - Intars Busulis

5. Gada stilīgākais žurnāla vāks - «Pastaiga»

6. Labākās stila lapas - «Pastaiga»

7. Stilīgākā TV vadītāja - Gundega Skudriņa

8. Stilīgākais TV vadītājs - Māris Grigalis

9. Gada top-modele - Anastasija Kondratjeva (Vacatio)

10. Gada top-modelis - Mikus Lasmanis (Vacatio)

11. Stilīgākā muziķu grupa - «Triānas parks»

12. Modes veikals ar interesantāko koncepciju, kurš tika atvērts 2009. gadā - «Paviljons» (t/c «Domina», Ieriķu 3)

13. Gada debija modes jomā - Alise Indriksone

14. Gada modes māksliniece - Katya Shehurina

Sakarā ar to, ka šī jau ir piektā jubilejas ceremonija, Baltijas modes federācija nolēma apbalvot iepriekšējo gadu vairākkārtējās «Latvijas Stila un Modes balvas» ieguvējas Lindu Leen, Maiju Silovu un Agnesi Zeltiņu un piešķirt viņām «Latvijas Stila ikonas» titulu.

Žurnāls «L`Officiel Latvija» pasniedza savu speciālo balvu «Par uzticību savam stilam» modes māksliniecei Elitai Patmalniecei.

Latvijas Stila un Modes balvu ieguvējus izvēlējās glancēto žurnālu galvenie un modes redaktori, profesionālie fotogrāfi un stilisti: Anita Altmane, žurnāla «Pastaiga» modes redaktore; Agnese Kleina, žurnāla «Klubs» interneta versijas redaktore; Ieva Čečina, žurnāla «Santa» modes redaktore; Edīte Treija, žurnāla «UNA» stiliste; Sergejs Kondrašins, fotogrāfs; Olga Kolotova, žurnāla «L`OFFICIEL Latvija» modes redaktore; Santa Kristiāna Zamuele, žurnāla «Cosmopolitan» galvenā redaktore; Jānis Mednis, fotogrāfs; Una Meistere, modes žurnāliste; Gatis Rozenfelds, fotogrāfs; Marija Rudakova, žurnālu «Lilit» un «Lilit.ru» modes un skaistuma redaktore; Jūlija Rumjanceva, žurnāla «VIP Lounge» modes redaktore; Inita Saulīte-Zandere, žurnālu «Pastaiga» un «Pastaiga.Ru» galvenā redaktore; Dace Vaivara, žurnāla «JOY» galvenā redaktore; Kaspars Zaviļeiskis, žurnāla «FHM» galvenais redaktors; Ksenija Mļikova, žurnāla «Podium Art» redaktore; Jeļena Vlasova, žurnāla «L`OFFICIEL Latvija» galvenā redaktore; Deniss Ševelevs, modes bloggeris (Latvija).

Pasākuma translāciju varēs vērot kanālā LNT 8.martā pl. 22.30.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu