«Lindex» modes kolekcija topošajām māmiņām (12)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicātes foto

Šajā pavasarī Lindex laiž klajā kolekciju topošajām māmiņām. Kolekcija «MOM» tiks izlaista interneta veikalā [s:47149] kā «ekskluzīva interneta veikala prece», un pārdošana sāksies martā.

Veidojot dizainu jaunajai līnijai, Lindex sadarbojās ar Lovisu Burfitu. Viņa ir veidojusi ilustrācijas apdrukām, kas būs redzamas uz trijiem krekliņiem šajā topošo māmiņu apģērbu kolekcijā. Lovisa Burfita ir viena no veiksmīgākajām skandināvu ilustratorēm. Viņas ilustrācijas ir guvušas atzinību visā pasaulē, pateicoties sadarbībai ar ietekmīgākajiem dizaina un modes namiem.

«Domāju, ka tas savā ziņā ir bijis Parīzes motīvs. Man patīk attēlot tās arhitektūru — Parīze ir maģiska pilsēta,» šādi Lovisa Burfita atbildēja uz jautājumu par to, kur viņa smēlusies iedvesmu Lindex kolekcijas «MOM» ilustrācijām.Pavasara kolekcijā ir džinsi un bikses, kā arī svārki, krekliņi un blūzes, kas izgatavoti no austiem un trikotāžas audumiem. Krāsu palete ir ļoti pārdomāta un sniedz daudz kombinēšanas iespēju. Audumi ir izvēlēti, ņemot vērā faktu, ka grūtnieces dod priekšroku mīkstiem, gludiem un ērtiem apģērbiem. Kolekcijai raksturīgas pārdomātas apģērbu detaļas, piemēram, trikotāžas daļa, kas savienota ar bikšu gurnu jostu, kā arī dažādas regulējamas detaļas briestošajam vēderam.

«Kolekcijas mērķis ir piedāvāt lielisku apģērbu lejasdaļas izvēli, lielākoties bikses un džinsus, kā arī vairākus svārku modeļus. Atbilstoši sezonai kolekcija papildināta ar krekliņiem un kleitām. Kombinējot un pieskaņojot kolekcijas apģērbus, topošās māmiņas iegūs garderobi, kas noderēs visu grūtniecības laiku,» stāsta Katrīna Pelmē (Katrin Pellmé), Lindex kolekcijas «MOM» produktu menedžere.

Pavasara kolekcijas pirmā daļa, kurā ir 20 apģērbi, tiks izlaista 10. nedēļā, un pārējie pavasara/vasaras jaunumi nāks klāt aprīļa sākumā un maijā.

Komentāri (12)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu