«Lindex» pavasara svētku apģērbu kolekcija, kuru ir iedvesmojusi Keita Hadsone

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Keita Hadsone, «Lindex» 2014. gada pavasara un vasaras kolekcijas modele un mūza, ir Oskara balvai nominēta aktrise, kura ir slavena ar savu stilu un ir bijusi uz sarkanā paklāja daudzos saviesīgos pasākumos.

«Lindex» pavasara svētku apģērbu kolekcijā, kas tiks izlaista veikalos un interneta veikalā vietnē lindex.com 23. aprīlī, jūtama spēcīga ietekme no pašas Keitas Hadsones svētku apģērbu stila. Kolekciju raksturojošie vārdi — eleganta, moderna, seksīga un grezna.

«Mēs šo kolekciju esam veidojuši, ņemot vērā Keitas sarkanā paklāja stilu. Tajā vēlamies radīt sajūtu, kā Keita ģērbjas šādos pasākumos. Kolekcija iemieso Holivudas greznību un sniedz izsmalcinātības izjūtu. Tajā ir ērti valkājami un svinīgi apģērbi,» stāsta Nina Stārka (Nina Starck), Lindex Dizaina nodaļas vadītāja.

Kolekcijā ir divas garas klasiskās kleitas, divi kimono, kas piešķir aziātisku piesitienu, un viendaļīgs kostīms. Modernais viendaļīgais kostīms ir aktuāls svētku apģērbs, kas ir vienlaikus elegants un ikdienišķs.

«Ģērbjoties svinībām, ir svarīgi atrast siluetu, kas akcentē jūsu ķermeni neatkarīgi no tā, kāda ir tā forma. Viendaļīgā kostīmā jūs vienmēr jutīsieties ērti un eleganti,» piebilst Keita Hadsone.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu