Lindsijai Loanai draud jauna tiesas prāva

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Amerikāņu aktrisei Lindsijai Loanai draud vēl viena tiesas prāva, jo sadursmē ar viņas vadīto «Posche» cietušā pašizgāzēja vadītājs apgalvo, ka tomēr ticis ievainots.Kā ziņots, aktrise piektdien iekļuva autoavārijā, viņas vieglajai automašīnai saduroties ar pašizgāzēju.

Kaut arī tā vadītājs Džeimss sākotnēji apgalvoja, ka nav cietis, tagad viņš noalgojis advokātu un vēlas piedzīt kompensāciju no Loanas.

Džeimss pastāstīja slavenību jaunumu portālam TMZ, ka svētdien bijis pie ārsta. Tas apstiprinājis, ka vīrietis ir ievainots, tāpēc kravas mašīnas vadītājs vēlas atlīdzību par savām ciešanām.

Pašizgāzēja vadītājs agrāk apgalvojis, ka Loanas asistents no viņas automašīnas izņēmis noslēpumainu, sārtu somu un piekodinājis par to neieminēties medijiem. «Puisis pārveda mani pāri ielai un pateica, ka viņa ir kaut kāda slavenība un viņi nevēlas, lai tas nonāk medijos. Viņi sakravāja somu, un mašīnas vadītājs piekodināja nepieminēt somu, runājot ar medijiem,» sacīja Džeimss.

Viņš piebilda, ka Loanas pārstāvji piedāvājuši viņam samaksāt uzreiz pēc avārijas, taču viņš atteicies.

Loana, kurai martā beidzās nosacītā soda termiņš par braukšanu dzērumā, sākotnēji saviem draugiem sacīja, ka pašizgāzējs negaidot izbraucis viņas automašīnas priekšā. Taču vēlāk aktrise atzina, ka īrētajā mašīnā neesot pietiekami labi strādājušas bremzes.

«Lindsija turas pie stāsta, ka kravas mašīna nogrieza viņai ceļu, taču ar nelielu pavērsienu - viņa nospiedusi bremžu pedāli, taču tas neesot darbojies,» atklāja anonīms avots.

Pēc avārijas 25 gadus vecā aktrise tika nogādāta slimnīcā, taču drīz pēc tam devās uz filmas «Liz & Dick» uzņemšanas laukumu. Televīzijas filma stāsta par leģendārās aktrises Elizabetes Teilores attiecībām ar velsiešu aktieri Ričardu Bartonu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu