Lipmanam nopietna saruna ar Nolanu, treneri gaida Rīgā (44)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

Latvijas Hokeja federācijas prezidents Kirovs Lipmans sarunā ar «Diena» sacīja, ka runājis pa telefonu ar izlases galveno treneri Tedu Nolanu un norādījis, ka gaida viņu Rīgā vēl pirms šonedēļ paredzētajām spēlēm ar Krieviju.

«Konkrētus iemeslus, kāpēc viņam tur jāuzkavējas, nenosaukšu. Domāju, ka savā ziņā viņu labā nozīmē terorizē kluba vadība. Ne velti viņu iecēla par galveno treneri komandā, kura bezcerīgi palika pēdējā vietā,» laikrakstam izteicies Lipmans.

«Tagad ir Stenlija kausa izcīņa, viņam jāskatās potenciālie papildinājumi, jārunā ar viņiem. Es to visu lielisku saprotu. Tiesa, man ar viņu bija nopietna saruna, un es joprojām ceru, ka viņš ieradīsies pirms spēlēm ar Krieviju, kas man būtu ļoti svarīgi. Galu galā, nevajadzētu aizmirst, ka viņš desmit gadu bija bez darba. Ja nebūtu viņš ticis ar Latvijas izlasi uz olimpiskajām spēlēm, viņš joprojām droši vien būtu bez darba,» norādīja Lipmans.

Kā zināms, Nolans vada NHL klubu Bufalo «Sabres» un šogad nespēja iekļūt Stenlija kausa izcīņā. «Sabres» rindas pārstāv arī latviešu uzbrucējs Zemgus Girgensons.

Latvijas izlase jau rīt aizvadīs pirmo no divām pārbaudes spēlēm ar Krievijas hokejistiem.

Komentāri (44)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu