Lipmans gatavs glābt «Liepājas metalurgu» ar vienu nosacījumu (224)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Foto:Lita Krone/LETA

AS «Liepājas metalurgs» akcionārs Kirovs Lipmans ir gatavs glābt uzņēmumu, palīdzot tam iziet no krīzes, ar vienu nosacījumu - ja uzņēmumā tiks nomainīta esošā vadība.

To Lipmans otrdienas vakarā pavēstīja Latvijas Radio.

«Esmu gatavs palīdzēt [«Liepājas metalurgam»] bez tiem cilvēkiem [kas pašlaik vada uzņēmumu],» sacīja Lipmans.

Aģentūra LETA vēsta,ka šodien pēc uzklausīšanas valdības sēdē Lipmans žurnālistiem norādīja - laika uzņēmuma glābšanai ir palicis ļoti maz.

Lipmans arī kritizēja valsti, kas nav kontrolējusi izsniegto valsts galvojumu, tāpat arī apšaubīja starptautiskās auditorfirmas «Ernst&Young Baltic» veikto auditu, jo uzskata, ka trīs nedēļās tādā uzņēmumā kā «Liepājas metalurgs» auditu nav iespējams paveikt.

«Vispār neesmu apmierināts, ka valsts galvojums uzņēmumam tika piešķirts bez aprunāšanās ar galvenajiem akcionāriem, tas liecina vai nu par korupciju, vai noziegumu. Ja valsts vēl grib zaudēt naudu, tad lai tagad piešķir vēl kādu atbalstu «Liepājas metalurgam»,» Lipmana teikto citē LETA.

Jau ziņots, ka valdība otrdien vēl nepieņēma lēmumu par piedalīšanos grūtībās nonākušā AS «Liepājas metalurgs» glābšanā, norādot, ka vēlas lielāku uzņēmuma akcionāru aktivitāti problēmu risināšanā.

<em><strong>Valdība vēl nerod pozitīvu risinājumu «Liepājas metalurga» problēmām</strong></em>

Komentāri (224)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu