Lisabonas vēsturiskās ēkas pārvērtīs par viesnīcām

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: en.wikipedia.org

Portugāles galvaspilsētas varas iestādes nolēmušas papildināt pilsētas budžetu, pārdodot vēsturiskās ēkas, ziņo [s:21209], atsaucoties uz Lisabonas varas iestāžu oficiālu paziņojumu.

Pārdošanai izliktas sešas vēsturiskas ēkas, kas celtas XVIII-XIX gs. To cena ir no 400 tūkstošiem līdz 4 miljoniem eiro. Visdārgākais objekts, kura vērtība ir 4 miljoni eiro, ir Palacio Pancas Palha. Ēku izpārdošana sāksies 2009. gada februārī. Interesi par objektiem jau esot izrādījušas vairākas viesnīcu ķēdes.

Plānots, ka vēsturiskās ēkas tiks pārveidotas par augstas klases viesnīcām. Katrā no tām atradīsies no 15 līdz 40 numuriņiem. Lisabonas mērs Antonio Kosta lēmumu pārdot celtnes skaidrojis ar faktu, ka vairumam šo ēku nepieciešami rekonstrukcijas darbi, kam pilsētai pietrūkst finanšu. Bez tam, mērs paziņojis, ka dažu desmitu augstākās kategorijas viesnīcas numuru parādīšanās pozitīvi ietekmēs tūrisma attīstību.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu